Uşak'taki eski Başkan: Borç bu kadar değil, baksınlar yanlış varsa kendimi hapse attırırım Uşak'taki eski Başkan: Borç bu kadar değil, baksınlar yanlış varsa kendimi hapse attırırım
Uşak Milletvekili İsmail Güneş, Gediz, Pazarlar, Şaphane, Kula, Selendi, Simav ve Çivril gibi komşu ilçelerin Uşak’a bağlanması için TBMM’de bir konuşma yaptı. Bu ilçelerin Uşak’a bağlanması talebi daha önce defalarca gündeme geldi.
Ve şimdiye kadar bu konuda somut bir adım ortaya atılmadı, ifade ve sözlerin haricinde hiçbir efor sarf edilmedi.
Bu konunun ısıtılıp ısıtılıp kamuoyunun önüne getirilmesinin nedeni üzerine biraz kafa yorduk ve birkaç istişarede bulunduk.
Uşak Milletvekili Güneş, kentin menfaatleri için haklı ve yerinde olan bir talebi dile getirdi. Bu konunun çözümü için şimdiye kadar söz konusu ilçelerden her hangi bir adımın atılmaması bu işin şu anda pek de mümkün olmadığını gözler önüne seriyor.
Dahası, söz konusu ilçeler bağlı bulundukları kent yöneticilerinden istedikleri ödenek ve yatırımları almadıklarında, bu yolu başvurabiliyorlar. Bu sözümüz buradaki vatandaşlara değil. Halka sorsanız muhtemelen yüksek oranda Uşak'a bağlanmayı isterler.  
Bunun benzerleri daha önce sık sık tekrarlandı ve muhtemelen bu yazının üzerinden birkaç yıl geçtikten sonra, yine birileri tarafından gündeme getirilecek. USAKPORT.COM//// 
 
Editör: TE Bilişim