Uşak'ta bayram boyunca kesinti yapmayan OEDAŞ, bu mahallelerde elektrik kesintisi uygulayacak Uşak'ta bayram boyunca kesinti yapmayan OEDAŞ, bu mahallelerde elektrik kesintisi uygulayacak
AK Parti Uşak İl Teşkilatı, Cumhuriyet Meydanı’nda yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı iftar yemeğini verdi. AK Parti Uşak İl Başkanı Servet Kuş, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Milletvekilleri Mehmet Altay ve Alim Tunç, ilçe, kadın ve gençlik kolları teşkilatlarına mensup parti üyelerinin katıldığı iftar yemeğinde vatandaşlar da yer aldı. Ramazan ayının birliktelik ve bereket dönemi olduğunu ifade eden AK Parti Uşak İl Başkanı Servet Kuş, parti üyelerinin rutin çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti. Partisinin Uşak merkez ve 3 ilçede belediye yönetimini üstlendiğini ve 2 milletvekili ile kenti temsil ettiğini belirten Servet Kuş,  “Yerel ve genel anlamda üzerimize ne düşüyorsa yapıyoruz. Milletimizin hizmetlerden daha fazla istifade etmesi ve ilimizin 2023 vizyonu için teşkilat olarak gerekli çalışmalarımızı yapıyoruz. Köy, mahalle, sokak ve kentin her noktasında faaliyetlerimiz sürüyor. Seçimden seçime değil, her an vatandaşla birlikte olan bir siyasi partiyiz. Gücümüzü teşkilatımıza gönül veren üyelerimizden ve milletimizden alıyoruz” dedi. 

HEDEFLERİMİZDEN SAPMA OLMAZ
Türkiye üzerinde oynanan karanlık senaryoların bulunduğunu ifade eden Servet Kuş, “Kurucu Genel Başkanımız ve sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve sayın Başbakanımız Binali Yıldırım, ülkemiz için uyum içinde çalışıyor ve büyük devletlerin dayatmalarına boyun eğmeden milletimizi temsil ediyorlar. Her anlamıyla kendine yeten ve hedeflerini hayata geçirecek bir potansiyele sahip olan ülkeyiz. Bu nedenle hedeflerimizden asla sapma olmayacaktır. 2023, 2053 ve 2071 vizyonu mutlaka hayat bulacak ve bizden sonra gelecek olan kuşaklar, Türkiye’yi daha güzel yerlere taşıyacaklardır” diye konuştu. Öte yandan iftar yemeğinde kent ve ülke genelinde yaşanan gelişmeler ele alındı. 

Editör: TE Bilişim