Uşak'taki zammın özeti: CHP 1 TL’ye çayın altına gizledi; AK Parti olur verdiği karara karşı çıktı! Uşak'taki zammın özeti: CHP 1 TL’ye çayın altına gizledi; AK Parti olur verdiği karara karşı çıktı!

Uşak Alperen Ocakları, Ramazan ayı nedeniyle vatandaşa erzak paketi dağıtıyor. Bu kapsamda, Aşağı Karacahisar Köyü’nde, Ramazan paketi dağıtan Uşak Alperen Ocakları üyelerine, eski Muhtar Kartal Önder ve gönüllü olarak Ramazan Çavuşoğlu eşlik etti. 
Yardım paketlerinin ihtiyaç sahiplerine ulaşmasının önemli olduğunu belirten Uşak Alperen Ocakları Başkanı Ali Karaca, teşkilat olarak ihtiyaç sahiplerini tespit ettiklerini ve bu konuda çalışmalara destek olanların da yer aldığını ifade etti.
Yardım kampanyasına destek olanlara teşekkür eden Ali Karaca, “11 ayın sultanı Ramazan ayı boyunca, yardım paketi dağıtımını sürdürüyoruz. Sadece kent merkezinde değil, köylerimizde de yardımlarımız oluyor. Bu kapsamda bugün de Aşağı Karacahisar Köyü’nde yardım paketi dağıttık. Çalışmalarımıza destek veren Ramazan Çavuşoğlu ve bir önceki dönem Muhtar Kartal Önder’e teşekkür ediyoruz” dedi. 
 

Editör: TE Bilişim