Alperen Ocakları Uşak İl Başkanlığı korona virüs sebebiyle mağdur olan ve ihityaç sahibi olan vatandaşlara yardım faaliyetinde bulundu. Alperen Ocakları Uşak İl Başkanı Ali Karaca yardım faaliyetine ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Dünyamızın içinde bulunduğu bu salgın hastalık günlerinde zor zamanlar yaşıyoruz. Ne yazık ki ülkemizde bu durumdan olumsuz etkilendi korona virüs salgını nedeniyle vatandaşın iyiliği için birtakım tedbirler alındı. Evde Kal uyarıları yapıldı. Elbette ki evde kalmak gerekiyor. Ancak bazı vatandaşlarımız için evde kalmak özellikle ekonomik olarak gerçekten sancılı bir hal aldı. Devletimiz yardım elini uzatmaya çalışıyor. Gelişmeleri takip ediyoruz. Ancak vakit hem devlete, hem millete yardım vaktidir. Vakit birlik vaktidir, diyerek Alperen Ocakları Uşak İl Başkanlığı Olarak bizde birlik olmayı, gücümüzün yettiği, elimizin ulaştığı her yere yardım götürebilmeyi niyet ettik ve bu niyetle yola çıkarak zorda kalmış gıda ve ya maddi sıkıntılar yaşayan vatandaşlarımıza ulaştık.

Buradan Türkiye' de görev yapan tüm sivil toplum kuruluşlarına birlik ve beraberlik çağrısı yapıyoruz. Birlikten kuvvet doğar. Özellikle bulunduğumuz süreçte kardeşlik bağlarımızı güçlendirmek için birlik olmak için elimize bir fırsat geçmiştir. Bu fırsatı değerlendirmek istedik ve yaptığımız yardım faaliyetlerinin diğer kişi ve kuruluşlara örnek teşkil etmesini diliyoruz.

Her daim milletinin ve devletin yanında olan Alperen Ocakları bugünde milletinin ve devletinin yanında olacaktır, diyerek gelecek günlerin devletimize, milletimize ve tüm gönül coğrafyamıza huzur, sağlık, bereket getirmesini Allah'tan niyaz ediyorum."

Uşak Dikendere’deki minik şelale ortadan kalktı Uşak Dikendere’deki minik şelale ortadan kalktı

Editör: TE Bilişim