Yalım'ın meclis üyesi adayı Kudret Yörük: Şovu bırakın, emekliye 1000 lira sözünüzü tutun Yalım'ın meclis üyesi adayı Kudret Yörük: Şovu bırakın, emekliye 1000 lira sözünüzü tutun
Uşak Alperen Ocakları Başkanı Ali Karaca, Suriye sınırına yönelik,dün başlatılan Barış Pınarı Harekatı'yla ilgili bir açıklama yaptı. Ali Karaca, "Milletimiz binlerce yıllık tarihiyle türlü badireler ve mücadeleler sonucunda bugünlere gelmiş ve bu toprakları vatan yapmışlardır. Bölgemizin tarihi, konumu, stratejik önemi ve zenginlikleri sebebiyle emperyal güçlerin her daim iştahını kabartmış, bu sebeple Orta Doğu’da ve ülkemizde türlü tezgahlar kurmuşlardır. Devletimiz uzun yıllardır bu emperyal güçlerin ülkemizde ve bölgemizde maşa olarak kullandığı hain terör örgütü PKK ile mücadele etmektedir.
ABD’nin ve diğer batılı ülkelerin hain  terör örgütüne binlerce tır yardımıyla ve lojistik destekleriyle Suriye’nin kuzeyinde terör koridoru oluşturma ve nihayetinde terör devleti kurma çabalarına müsaade etmemiz, seyirci kalmamız mümkün değildir. Bu kirli emellere karşı son günlerde gerçekleştirilen harekata karşılık ABD yine kirli yüzünü ve emellerini açıkça ortaya koyarak devletimizi tehdit etmekten geri kalmamıştır.  Terör örgütlerinin ipini elinde tutan ABD ve diğer tüm ülkeler bilmeli ve akıllarına kazımalıdır ki; devletimiz ve milletimiz tehditlere boyun eğmeyecek, asla diz çökmeyecektir.
Mazisi şanla, şerefle ve zaferlerle dolu Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve harekata katılan bütün güvenlik güçlerimize Allah’tan muvaffakiyetler diliyor, devletimizin ve ordumuzun her daim yanında olduğumuzu bir kere daha yineliyorum" dedi. 
Editör: TE Bilişim