Uşak bayramı çiçeklerle karşılayacak

Uşak’ın vitrini sayılan Şehit Mehmet Bozkuş köprüsü çiçek bahçesine döndü. Uşak belediyesi tarafından burada yapılan çiçeklendirme çalışması geçidin altını ve üzerini rengârenk hale getirdi.

Uşak Mübarek Ramazan Bayramını rengarenk çiçeklerle karşılayacak.  Ankara- İzmir Karayolu’nun Uşak merkezinde bulunan, “Şehit Mehmet Bozkuş Köprüsü” Uşak Belediyesi tarafından yapılan çalışma ile rengarenk çiçeğe büründü. Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan çiçeklendirme çalışması ile Uşak’tan geçen yabancılarda olumlu bir uşk algısı oluşturmayı hedeflediklerini açıkladı.

Konu ile ilgili bilgi veren Başkan Cahan, “Kentimiz her anlamıyla güzel ve özel olmalı diye düşünüyoruz. Bunun içinde Belediyemiz bütün imkanlarını seferber etmektedir. İlimizde yapacağımız büyük projeler kentimizi şaha kaldıracaktır. Diğer yandan projelere gerek kalmadan bazen yapılan dokunuşlar ilimizin çehresine etki etmektedir. Bunun en güzel yollarından birisi de çiçekler ile kente güzel bir görünüm kazandırmaktır. Biz bu konuda şehrimizin içinde ve girişinde çalışmalar yaptık. Son olarak ise Şehit Mehmet Bozkuş Köprüsü’ne de çiçekler ile ayrı bir hava kattık” dedi.

Uşak Öğretmenevi'nin merkezdeki binası dökülüyor! Binayı öğretmenler kullanamıyorlar! Uşak Öğretmenevi'nin merkezdeki binası dökülüyor! Binayı öğretmenler kullanamıyorlar!

“Bütün Uşak rengarenk çiçek açacak”

Çalışmaların bundan sonra da devam edeceğini ifade eden Cahan şunları kaydetti: “Uşak’ın yeşil bir kent olma imajının sağlanması için bütün imkanlarımızı seferber edeceğiz. Farklı projeler ile vatandaşlarımızın beğeneceği bir kentin ortaya çıkmasını sağlayacağız. Bütün çalışmalarımızda ise halkımızın fikirlerini önemseyen bir yapıda yolumuzda ilerleyeceğiz”. 

Editör: TE Bilişim