USAKPORT.COM// Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan personelle yemekte buluştu. Yemekte yapılan çalışmalarla ilgili istişarelerde bulunan Başkan Nurullah Cahan, 2016 hizmet döneminin verimli geçmesi için bütün hazırlıkların tamamlandığını ifade etti. Fen İşleri Müdürlüğü personeline öğlen yemeği ikramında bulunan Başkan Cahan'a; Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Ufuk Uğur ve Hakan Uludağ, UTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Çümen, Özel Kalem Müdürü Seyfullah Furtuna, Fen İşleri Müdürü Mustafa Dayıoğlu ve birim yöneticileri eşlik etti. Yemekte bir konuşma yapan Başkan Cahan, "Geçtiğimiz yıl sıkı bir çalışma yaptık ve kent merkezindeki yollarımızı daha kullanışla hale getirdik. Yapacak çok işimiz var ve 2016'nın özellikle iklimsel açıdan elverişli günlerini en verimli şekilde değerlendireceğiz. Hep birlikte daha yaşanabilir bir Uşak'ı inşa edeceğiz" dedi.


2016 HİZMET YILI İÇİN HER ŞEY HAZIR

Uşak Belediye Başkan yardımcılarına görevleri verildi! Şanlı, zabıta ve mezarlıklara da bakacak! Uşak Belediye Başkan yardımcılarına görevleri verildi! Şanlı, zabıta ve mezarlıklara da bakacak!

Uşak Belediyesi'nin ekip ve ekipman yönünden her geçen gün güçlendiğini belirten Başkan Cahan, "Göreve geldiğimiz günden bu yana, sadece çalışmaya ve hizmet etmeye odaklandık. 2014'ün ilk 6 aylık dönemi, planlama ve ekipman eksiklerini gidermeye yönelik bütçe oluşturmayla geçti diyebiliriz. Geçtiğimiz yıl bünyemize kattığımız yeni araç ve gereçlerle hizmet oranını artırdık. Bu yıl ise kalan eksiklerimizi de gidermiş durumdayız ve 2016 hizmet dönemi için her şey hazır. Sadece Fen İşleri'nde değil, belediyemizin bütün birimlerinde çalışan personelimize güvenimiz tam. İlimiz için ortaya koyduğunuz çalışmalardan dolayı hepinize teşekkür ediyorum" diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim