Uşak OSB’nin 3’üncü genişleme sahasındaki yapılaşma sürüyor Uşak OSB’nin 3’üncü genişleme sahasındaki yapılaşma sürüyor
Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, vatandaşla buluşmaya ve sorunları dinlemeye devam ediyor. Geçen hafta, farklı mahallelerde ikamet eden vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Nurullah Cahan, bugün de Mehmet Akif Ersoy, Elmalıdere ve Aybey Mahallesi sakinlerini makamında ağırladı. Mahallenin sorunlarını dinleyen Başkan Cahan, "Aday adaylığım döneminde, belediyenin kapılarının vatandaşa sonuna kadar açık olduğunu söylemiştim. Bu sözü kendimize ilke edindik ve vatandaşımızla sık sık bir araya geliyoruz. Bu makam, esas sahibi olan halka sonuna kadar açık olacak. Serbest kürsü şeklinde sorunları dinlemeye ve çözüm yolunda önemli mesafeler kat etmeye devam edeceğiz" dedi.



MEHMET AKİF ERSOY'DA DEĞİŞİM YAŞANDI
Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde yol ve altyapı çalışmalarının 2015 yılının başından itibaren yoğunlaştığını belirten Başkan Cahan, "Göreve geldiğimizde mahalleler bazında yaşanan sorunları tespit ettik. Mehmet Akif Ersoy Mahallemizin de kendine has sıkıntıları mevcuttu ve ilk olarak altyapıdan başladık. Burada ev hanımlarımız, çamaşır makinesini dahi çalıştıramıyorlardı. Su ve kanalizasyon hattında güçlendirme yaparak bu sıkıntıyı ortadan kaldırdık. Aynı dönemde Dikilitaş ve Aybey Mahallemizin de söz konusu problemine çözüm bulmuştuk. Yine Mehmet Akif Ersoy da yüksek gerilim hatları, mahallenin üzerinde kara bulut gibiydi. Vatandaşımız rahatsızlık duyuyordu ve sıkı bir çalışmayla gerilim hatlarını ortadan kaldırdık. Mahallemizden geçen ana yolları asfaltlarken, ara sokakları da kaliteli ve güzel görünümle parke taşlarıyla döşedik. Elbette bu yaptıklarımız, çalışmaların tamamen bittiği anlamına gelmez. Hala yapacağımız işler var ve Mehmet Akif Ersoy'u daha yaşanabilir bir hale getireceğiz" dedi.



CUMA PAZARI YENİLENECEK
Mehmet Akif Ersoy, Aybey, Elmalıdere ve Sarayaltı Mahallesi sakinlerine hizmet veren ve cuma günleri açılan pazaryerinin yenileneceğini de dile getiren Başkan Cahan, şöyle söyledi: "Pazaryerimizin şu anda üstü açık ve kapalı olması için yeni bir çalışma başlatacağız. Pazaryerimizin üzerini kapatıp, esnafın ve halkın daha elverişli bir ortamda alışveriş yapmalarının sağlayacağız. Bu çalışmamızı, en kısa sürede hayata geçirip, sonlandıracağız" . Öte yandan Başkan Cahan, vatandaşın sorunlarını dinledikten sonra, hatıra fotoğrafı çektirdi.


 
Editör: TE Bilişim