Uşak'ta İmam Hatipliler sokağa atıldı! Uşak'ta İmam Hatipliler sokağa atıldı!
    Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kendisini makamında ziyaret eden sivil toplum kurumu yöneticileriyle kent hakkında istişarelerde bulundu.  Başkan Cahan, "Yaşanabilir ve gelişimi sürdürülebilir bir kent için karşılıklı diyaloglarımız devam edecek" dedi.



    AK Partili Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan'ı; Esnaf Odaları Birlik Başkanı Sadettin Öztürk ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Uğur Albayrak, Terziler Konfeksiyoncular ve Giyim Sanatları Esnaf Odası Başkanı Mehmet Çavuşoğlu, Uşak Servis İşletmecileri Esnaf Odası Ekrem Çetin, Elektrik Teknisyenleri Esnaf Odası Başkanı Nevzat Koç, Zahman Köyü Sosyal Etkinlikler Derneği Başkanı Özay Şahin, Ensar Vakfı Uşak Şube Başkanı Haydar Özcan, Güvercin Geliştirme ve Yetiştirme Derneği Başkanı Ali Sanal, Uşak İmam Hatipliler Derneği (UŞİMDER) Başkanı Mustafa Kahraman ile İmam Hatip Vakfı Başkanı Mehmet Göç, Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Bayram Özkan,    Atlı Cirit Asbaşkanı Mehmet Özgül, Eşme 3 Eylül ve Eşme Ayyılız atlı cirit kulüpleri yöneticileri ziyaret ettiler. 


    
    Ziyaretlerde kent hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunduklarını dile getiren Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Göreve geldiğimizde, kapımızın her daim açık olacağını ve sürekli diyalog ile sorunları çözeceğimizi taahhüt etmiştik. Bugüne kadar yoğun bir tempo ile ilimizdeki hemen hemen bütün sivil toplum kurumlarını ziyaret ettik ve bir dizi çalışmayı karşılıklı olarak gerçekleştirdik. Sivil toplum kurumlarıyla diyalog ve istişare anlayışımızı devam ettiriyoruz. Yaşanabilir ve gelişimi sürdürülebilir bir kent için karşılıklı diyaloglarımız devam edecek" dedi. 

            Kentteki cirit takımlarının ziyaretleri hakkında konuşan Cahan, "Cirit bizim en fazla önem verdiğimiz ata sporlarımızdandır ve her zaman desteklenmesi gerekmektedir. Bu anlayışla Uşak'ın ipi göğüsleyen il olması için 3 yıldır yoğun bir çalışmamız oldu ve spora yönelik desteklerimiz sürecektir" diye konuştu.



 

Editör: TE Bilişim