Uşak otogarında şehiriçi servisler bir türlü konmadı! Vatandaş gece eve giderken korkuyor! Uşak otogarında şehiriçi servisler bir türlü konmadı! Vatandaş gece eve giderken korkuyor!
 Belediye Başkanı Nurullah Cahan yaşlıları her zaman önemsediklerini ifade ederken, “Büyüklerimiz bizlerin her zaman başının tacı olacak” ifadesini kullandı.  Uşak Belediyesi Yaşlılar Haftası nedeniyle bir dizi etkinlik düzenledi. Haftanın önemine binaen kentte çeşitli mahalle ve köylerden yaşlıların katılımıyla Ulubey Kanyonları, Dokur Evi, Kent Tarihi Müzesi gibi tarihi, kültürel ve doğa alanları gezdirildi. Daha sonra Atlı Spor ve Rehabilitasyon Merkezi’nde Başkan Nurullah Cahan’ın katılımıyla bir yemek düzenlendi. Yemeğe Başkan Cahan’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Işıl Akgün, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü personeli ve üniversiteden gönüllü gençler katıldı. 



Yemekte açılış konuşmasını yapan Başkan Nurullah Cahan, “Yaşlılarımızı her zaman hatırlayıp, onların gönüllerini alıyoruz” dedi. Haftaya özel programlarla yaşlıların yine gönüllerini aldıklarını ileten Cahan, “Bu hafta Yaşlılar Haftası olması nedeniyle bizler için çok önemlidir. Bu özel haftada yaşlılarımıza yakışan etkinlikler tertip ettik. Öncelikle çeşitli mahalle ve köylerden yaşlılarımızı kentimizin doğa ve kültür yerlerini gezdirdik. Şimdi de yaşlılarımız ile aynı sofrada olmaktan onur duyuyoruz. Bizler yaşlılarımızın dualarını önemsiyoruz. Özellikle son zamanlarda devletimiz ve milletimiz yaşlılarımızın dualarını bekliyor. Bu nedenle şehitlerimizin ruhlarına ve vatanın bölünmez bütünlüğüne büyüklerimizin dualarını istiyoruz. Bizler inanıyoruz ki yaşlılarımızın da dualarıyla ülkemizi kimse asla bölemeyecek” dedi.
Editör: TE Bilişim