Uşak'ta çalınan 2 TIR yedek parça olmaktan son anda kurtuldu Uşak'ta çalınan 2 TIR yedek parça olmaktan son anda kurtuldu
Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve AK Parti İl Başkanı Servet Kuş, stadyum kavşağında inşaatı süren battı çıktılı kavşak düzenlemesi projesini yerinde inceledi. Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, projenin önemli aşamalarının sona erdiğini belirterek, yıl sonuna  kadar tüm işlemlerin sona ereceğini bildirdi. Stadyum battı çıktı inşaatındaki incelemelerle ilgili usak.bel.tr adresi üzerinden basına ve kamuoyuna bilgi notu ve fotoğraf servis edildi.
 
Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’a, AK Parti İl Başkanı Servet Kuş, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Ufuk Uğur ve Hakan Uludağ, UTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Çümen ve belediye personeli eşlik etti. Başkan Cahan, usak.bel.tr adresi üzerinden yaptığı açıklamada, “İnşallah yılbaşına da battı çıktımızı bitirip halkımızın hizmetine açacağız. Burada emeği geçen tüm çalışan arkadaşlarımıza ve yüklenici firmamıza çok teşekkür ediyoruz. Çünkü gece gündüz demeden 24 saat esasıyla çalışıyorlar.  İşte bu yüzden çok hızlı ve kaliteli bir şekilde de battı çıktımızı hizmete açacağız” diye konuştu. Başkan Cahan, ayrıca önümüzdeki yıl Ankara karayolu ve Halil Kaya Gedik Bulvarı’nın kesiştiği noktaya da bir battı çıktı inşa edeceklerini bildirdi.

Öte yandan AK Parti İl Başkanı Servet Kuş da burada kısa bir açıklama yaptı. Servet Kuş, “Bu projeler AK Parti  belediyecilik hizmetlerinin devamıdır. Birinci battı çıktıyı bitirdik, yakında da ikinci battı çıktıyı halkımızın hizmetine açacağız. Uşağı daha güzel ve yaşanabilir bir şehir haline getirmek için belediyemiz elinden gelen çalışmaları yapmaktadır. Onlara yaptıkları bu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz” dedi. İl Genel Meclisi Başkanı Nacar da yeni battı çıktının Uşak halkının hizmetine sunulmasının önemli olduğunu bildirdi.
 
 
 
Editör: TE Bilişim