İşte Muhammet Gür'ün tüm mal varlığı İşte Muhammet Gür'ün tüm mal varlığı

Uşak Belediyesi, koronavirüsün şehirde yayılmasını engellemek amacıyla yürüttüğü titiz çalışmalara bir yenisini daha ekleyerek kurum girişine termal kamera yerleştirdi.

Koronavirüse karşı etkili bir mücadele yürüten ve daha önce temizlik, dezenfekte, bankların kaldırılması gibi birçok çalışmayla gündeme gelen Uşak Belediyesi, bu kez aldığı önlemlere termal kamerayı da ekledi.

Uşak Belediyesi ana hizmet binasının girişine yerleştirilen termal kamera sistemi ile kuruma gelen vatandaşların ateşleri anlık olarak ölçülmeye başlandı.

Hem hastalığın teşhisine katkı sağlamayı hedefleyen hem de vatandaşların ve personellerin bulaşıcı hastalık nedeniyle mağduriyet yaşamasını engelleyen Uşak Belediyesi ayrıca kurum içerisine sosyal mesafeyi sağlayacak uyarı levhaları yerleştirdi.

Vatandaşlar tarafından da büyük bir beğeni toplayan uygulamada vücut ısısı 38 derece ve üzerinde olanlar sağlık kuruluşlarına yönlendiriliyor.

Uşak Belediyesi personelleri, hastalığa karşı çeşitli uyarılarda da bulunarak vatandaşları her kata yerleştirilen dezenfektan noktalarına yönlendiriyor.

Editör: TE Bilişim