Mehmet Çakın: Uşaklı vatandaş, sosyal tesislerimizden memnun ve bu çalışma sistemi devam edecek Mehmet Çakın: Uşaklı vatandaş, sosyal tesislerimizden memnun ve bu çalışma sistemi devam edecek

Birbirinden farklı projelerle doğaya ve kentin yeşil alanlarına yatırımlar yapan Uşak Belediyesi, Yeşil Karaağaç Mahallesi’nde bulunan göletin etrafında büyük bir mesire alanı oluşturmak için kolları sıvadı. Toplamda 254 bin metrekarelik alanı kapsayacak olan projeyle birlikte hem bölge halkı hem de kentin geneli geniş kapsamlı bir mesire alanına kavuşmuş olacak. Göreve geldiklerinden bu yana kente 99 bin 390 metrekare yeni yeşil alan kazandırdıklarını belirten Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın; Yeşil Karaağaç’taki çalışmalar tamamlandığında çok büyük bir yatırımın Uşak halkıyla buluşacağını söyledi. Çok geniş bir alanı kaplayan kamelyalar ve barbekülerin aileler için keyifli bir piknik alanı oluşturacağını ifade eden Çakın; doğa yürüyüş parkuru, balık tutma alanları ve festival alanları ile Uşak halkına çok kapsamlı ve farklı bir konsept sunacaklarını kaydetti. Çocukların ve gençlerin keyifle yapabileceği çeşitli etkinliklerden bahseden Çakın; gölet içerisinde su sporu etkinlikleri düzenleneceğini, mesire alanında çadırlı ve karavanlı kamp alanları bulunacağını belirtti. Ateşli ve ateşsiz piknik alanları sayesinde ailelerin Yeşil Karaağaç’ta keyifle vakit geçirebileceğinin altını çizen Başkan Çakın; kafeterya ve oyun grupları, WC, Mescit ve yöresel satış alanları ile zenginleşen mesire alanında vatandaşların güvenliği ve konforu adına her detayı düşündüklerini ifade etti. Ayrıca büyük bir seyir terasının doğasever aileleri beklediğini ifade eden Çakın, mesire alanına yerleştirecekleri spor aletleri sayesinde de her yaştan vatandaşı sağlıklı yaşama teşvik etmeyi hedeflediklerini belirtti.

AT ÇİFTLİĞİ YENİ YERİNDE HİZMET VERECEK

Halihazırda Fatih Mahallesi’nde bulunan Uşak Belediyesi Atlı Spor Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin Yeşil Karaağaç Mesire alanına taşınacağını belirten Başkan Çakın; burada atlı safari gibi olanakların da bulunacağını kaydetti. Çakın, proje hayata geçtiğinde tüm kent halkının ailece faydalanabileceği çok büyük bir yatırımın Uşak’a sunulmuş olacağının altını çizdi.

Editör: TE Bilişim