Uşak'ın en değerli yeri olarak görülen Bölme ve Elmacık'ta arsası olanlar yandı! Beş para etmiyor! Uşak'ın en değerli yeri olarak görülen Bölme ve Elmacık'ta arsası olanlar yandı! Beş para etmiyor!

Uşak’ta sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, kimliği henüz belirlenemeyen bir kadın, ağır yaralandı. Edinilen bilgiye göre Ankara istikametinden otogara giden özel bir yolcu otobüsü firmasına ait bir araç, Dörtyol’daki otobüs duraklarının bulunduğu noktadan karşıdan karşıya geçmek isteyen bir kadına çarptı. Çapmanın etkisiyle yere yığılan kadının üzerinden her hangi bir kimlik çıkmadığı için ismi açıklanamadı. Yaralı kadının kalbi olay yerinde durdu ve 112 ekipleri tarafından yapılan kalp masajı ile tekrardan atar hale getirildi. Uşak Devlet Hastanesi’ne ağır yaralı olarak kaldırılan kadının durumunun ciddiyetini koruduğu söylendi. Uşak Belediyesi’nin yayaların geçmesini engellemek için yaptığı tel örgülerin sökülmesi nedeniyle, yayalara kapalı olduğu halde açılan kullanılan alan, daha önce de bazı kazalara neden olmuştu. Uşak Belediyesi’nin söz konusu bölgedeki tel örgüleri dönem dönem tamir ettiği fakat daha sonra kimliği belirsiz kişilerce söz konusu tellerin tekrardan söküldüğü öğrenildi.

VATANDAŞ: BELEDİYE SÖKÜLMESİ ZOR DEMİRLER YERLEŞTİRSİN

Olay yerindeki vatandaşlar, belediyenin söz konusu geçitleri çok ince tellerden yaptığını ve kolay sökülen malzemenin değişmesi gerektiğini düşünüyor. Vatandaş, “Belediyenin burada ciddi bir önlem alması lazım. Daha önce takılan tel demirler ince ve çok çabuk sökülebiliyor. Tırnak çakısıyla dahi civatalar gevşeyebiliyor. Bunun yerine sert ve sökülmesi zor demirden geçit kesici korumalıklar yerleştirilmeli. Ayrıca buradaki malzemelere zarar verenlerin tespit edilmesi için de çeşitli noktalara kameralar yerleştirilmeli” dedi. Öte yandan yetkililer, kazayla ilgili soruşturma başlattılar. 





Editör: TE Bilişim