Uşak Müftülüğü'nden emekli Mustafa Vural geçirdiği kaza sonucu yaşamını yitirdi Uşak Müftülüğü'nden emekli Mustafa Vural geçirdiği kaza sonucu yaşamını yitirdi
Uşak Belediyesi’nin daha önce UTAŞ kanalıyla işletmeye açtığı ve Dörtyol mevkiinde bulunan David People isimli kafeterya, kapatıldı. 
Uşak Belediyesi’nin yaklaşık 4 yıl önce faaliyete geçirdiği ve David People isimli markanın kullanıldığı kafeterya, faaliyetlerini durdurdu ve mekan içinde tadilat başlatıldı. 
Uşak Belediyesi’nin İşletme ve İştirakler Müdürlüğü bünyesine geçen diğer kafeteryalar gibi işletileceği belirten mekanın yeni dönemde, farklı bir isimle hizmet vereceği belirtildi. 
Konuyla ilgili telefon üzerinden kısa bir açıklama yapan Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Hikmet Kahraman, “David People isimli şirketle yapılan sözleşme bitti ve tekrar yenileme işlemi yapılmadı. Kısa bir süre içinde tadilat bitecek ve yeni bir marka ile burada halkımıza hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi. 
Öte yandan Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, 31 Mart seçimleri için aday olduğu dönemde, David People’yi kapatacağını ve belediye uhdesinde aynı hizmeti vereceklerini açıklamıştı. 
 
Editör: TE Bilişim