Yalım'ın meclis üyesi adayı Kudret Yörük: Şovu bırakın, emekliye 1000 lira sözünüzü tutun Yalım'ın meclis üyesi adayı Kudret Yörük: Şovu bırakın, emekliye 1000 lira sözünüzü tutun

Uşak’ta yol ve kaldırım düzenlemesi yapılan ve sokak statüsünden caddeye çevrilen Pırlanta Caddesi’ndeki orta göbek, araç sürücülerini zaman zaman zorluyor.

         Uşak Belediyesi, kentte işlek nokta haline gelen 1. Pırlanta Sokağı, yeniden düzenlendi ve cadde statüsüne aldı. Kaldırımları ve yolları yeniden şekil alan cadde, görsel olarak iyi bir hale geldi.

        Fakat cadde üzerinde hesaplanamayan bazı noktaların bulunduğu görülüyor.

    Bunların başında, Sayar AVM’nin bulunduğu bölgede, caddenin 1. Bozkırlı sokakla tam kesiştiği alandaki orta göbek, zaman zaman ulaşımda zor anlar yaşatıyor.

         Görsel olarak da iyi bir görüntü vermeyen orta göbeğin revize edilmesi gerekiyor.

         Yine cadde üzerindeki kaldırımların beklenenden fazla geniş tutulması yolun daralmasına ve çift yönlü akan trafikte park sorunlarına neden oldu.

         Konuyu daha önce Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Ceylaner’e ilettim. Fakat aradan aşağı yukarı 2 ayı aşkın süre geçti ve her hangi bir çalışma yapılmadı.

         ABARTILI BOYUTTA KASİS YAPILMASI DOĞRU DEĞİL

Uşak Belediyesi’nin yol çalışmaları devam ediyor. Fakat bir sorun var… Uşak Belediyesi ekipleri, kentteki neredeyse ara sokaklara dahi kasis yapacak gibi duruyor.

         Yeşilköy Caddesi üzerinde bulunan Vadi Sitesi’nin tam önüne 50 metre arayla yapılan 2 büyük kasis, dikkatlerden kaçmıyor.

         Benzer şekilde bazı caddelerde gereğinden fazla ve trafiği aksatıcı kasislerin bulunması vatandaş tarafından tepkiyle karşılanıyor.

ALİ ARASLI---

Editör: TE Bilişim