Özkan Yalım, açıklama yapma gereği duydu! Özkan Yalım, açıklama yapma gereği duydu!
Hükümetin eflasyonla mücadele programı kapsamında gündeme aldığı indirim kampanyasına Uşak Belediyesi’nden destek geldi. Uşak Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Kayaağıl Termal Tesisleri’nde, Çayzade’de, David People’da ve AşigoStore’da bugün itibariyle yüzde 10 indirim uygulaması başladı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Türkiye’ye karşı kurgulanan her türlü spekülasyonun ve oyunun bertaraf edileceğini vurguladı. 
Cahan, “Uşak Belediyesi olarak Sayın Hazine ve Maliye Bakanımız Berat Albayrak’ın açıkladığı Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programına desteğimizi ortaya koyacağız. Uşak olarak bu tür konularda daima milli kimliğimizi yansıtmaya devam edeceğiz. Sosyal tesislerimizde %10’luk bir indirime gidiyoruz. Ülkemizin şahlanışının önünde hiçbir engel duramayacaktır” dedi. 
Öte yandan bugün, enflasyonla mücadele programını açıklayan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, yılsonuna kadar elektrik ve doğalgaz zammı olmayacağı, banka kredi faizlerinde yüzde 10’luk bir indirime gidileceği ve hal yasasının değiştirilerek ‘Ürün gözetim sisteminin’ açılacağı gibi pek çok önemli konu başlığını içeren programda ayrıca market zincirlerinin 50 üründe 2 ay süreyle %10 indirim yapacakları duyurmuştu. 
 
Editör: TE Bilişim