Uşak'ta trafiği mahvedenler ve gürültü kirliliği yapanlar! Uşak'ta trafiği mahvedenler ve gürültü kirliliği yapanlar!
Uşak Belediyesi’nin mahalle iftarları, Kemalöz Mahallesi TOKİ’de devam etti. TOKİ Şefkat Ortaokulu’nun bahçesinde yapılan iftar yemeğine; Belediye Başkanı Nurullah Cahan, AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, AK Parti İl Başkanı Mehmet Çakın, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bayar ve vatandaşlar katıldı. İftar menüsünde; çorba, salata, pilav, kırmızı et, keşkek ve irmek helvası yer alırken, yemeğe gelen çocuklar için Hacivat-Karagöz, meddah ve diğer gösteriler yapıldı.



Yemekte kısa bir açıklama yapan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Ramazan ayının manevi ikliminin hep birlikte yaşandığını ve Kadir Gecesi’ne ulaşmanın mutluluğunu hissettiklerini kaydetti.



                Kemalöz Mahallesi’nde kurulan 3 etaplık TOKİ konutlarının AK Parti Hükümeti’nin önemli eserlerinden biri olduğunu dile getiren Başkan Cahan, son olarak 4’üncü etap TOKİ’nin eski Gediz yoluna kurulduğunu ve önümüzdeki günlerde emekliler için yeni bir projeye imza atacaklarını kaydetti.



                Cahan, “Şu anda orucumuzu açtığımız ortaokulumuzun bahçesi ve çevresinde bulunan konutlar, AK Parti Hükümetimizin ortaya koyduğu önemli eserlerin başında geliyor. Halkımıza kira öder gibi ev sahibi olma imkanını, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde kurulan AK Parti hükümetleri sağladı. Vatandaşımızın daha önceki dönemlerde verdiği ve buhar olan kirası, bir yatırıma dönüştü. Hükümetimizin uyguladığı konut edindirme çalışmaları, aynı zamanda özel sektöre de yansıtıldı, halkımız kendi evini aldığı gibi, aynı zamanda inşaat sektörü ciddi anlamda istihdam sağladı. Kısa bir süre önce TOKİ Başkanımızla ilimizdeki emekliler için yeni bir konut projesi için görüşmelerimiz oldu. Önümüzdeki günlerde emeklilerimiz için yapılacak olan konut alanının temelinin atılacağını öngörüyoruz” dedi.

                Öte yandan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay da bir konuşma yaptı. Mehmet Altay, AK Parti Hükümetinin 24 Haziran seçiminden sonra göreve devam edeceğini, kent ve ülke adına yapılan hizmetlerin süreceğini kaydetti. 





 
 
Editör: TE Bilişim