Uşak'ta memurlara sendika değiştirten para için imzalar atıldı Uşak'ta memurlara sendika değiştirten para için imzalar atıldı
USAKPORT.COM//             Uşak Belediyesi'nin kent merkezine bir meydan oluşturmak için hazırladığı kent park projesinin ilk ayağı hayata geçiyor. Yaklaşık 1 yıl önce yıkılan ve bir süre otopark olarak kullanılan, Uşak Adliyesi'nin eski hizmet binasının bulunduğu alana yeni bir park yapılıyor.

                Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan'ın 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde vaatleri arasında yer alan ve kent merkezindeki yaklaşık 100 bin metrekarelik alanda uygulanması öngörülen kent park projesi kapsamında çalışmalar devam ediyor.



                Daha önce Adliye ve Meteoroloji İl Müdürlüğü olarak kullanılan binaların yıkıldığı alana ilk park yapılmaya başlandı. Uşak Belediyesi ekipleri, yaklaşık 2 aydır eski Uşak Adliyesi binasının bulunduğu alana yeni bir park inşa ediyor. Parkın bulunduğu alanda süs havuzu, çardak, aydınlatma direkleri ve çimlendirme faaliyetleri sürüyor.

                Kent parkta somut çalışmaların önümüzdeki yaz döneminde devam edeceğini belirten Başkan Cahan, bölgedeki okulların eğitim ve öğretim yılının tamamlanmasıyla yıkılacağını ve ekiplerin, yeni açılan alanlara geçeceğini söyledi.  

                Kız Meslek Lisesi ve Endüstri Meslek Liselerinin yeni binalarına taşınmasıyla ilgili işlemlerin sürdüğünü belirten Cahan, Uşak Lisesi'nin de İzmir-Ankara Karayolu üzerindeki okul binasına taşınacağını kaydetti.

                Kent park projesinin 1 yıl gibi bir sürede tamamlanacağını anlatan Cahan, "Kent park, ilimiz için olmazsa olmaz çalışmalardan birisidir ve bu konuda şu ana kadar belli bir mesafe kat ettik. Binaların devri ve taşınma süreci halen devam ediyor. Belediye ekiplerimizi, boşalan alanlarda çalıştırıyoruz. Eski Adliye binamızın bulunduğu alana yeni bir park inşa ediyoruz. Ekiplerimiz, kısa süre içinde çalışmayı bitirip, kent park sahasında boşalan diğer alanlara geçecekler. Kent parkı görev süremiz içinde ilimize mutlaka kazandıracağız" dedi.
               

 
Editör: TE Bilişim