Uşak'ta 3 uyuşturucu tacirinden 1'i tutuklandı Uşak'ta 3 uyuşturucu tacirinden 1'i tutuklandı
Uşak Belediyesi, tuvalete atılan kağıt benzeri atıklar nedeniyle evinde kanalizasyon taşması yaşayan ailenin mağduriyetini gidermek için harekete geçti. Uşak Belediyesi, aileye geçici süreyle konaklayacakları yer tahsis etti ve mağduriyetin giderilmesi için çalışma başlattı. 

Uşak Atatürk Mahallesi’nde bir evde, tuvalete atılan çeşitli maddelerden dolayı kanalizasyonu taşan ve evini kirli su basan mağdur aileye Uşak Belediyesi, destek oldu. Dün yaşanan olayın ardından eve ekiplerini sevk eden ve mağduriyetin giderilmesi  için  çalışmalar başlatan Uşak Belediyesi, evdeki eski düzenin yeniden sağlanması için gerekli faaliyetleri başlattı. Ailenin mağduriyetinin giderilene kadar Uşak Belediyesi’ne ait Kayaağıl Dinlenme Tesisleri’nde konaklayacağı bilgisi verildi. 



Kanalizasyon taşması nedeniyle yaşadıkları mağduriyete Uşak Belediyesi ekipleri tarafından çözüm getirildiğini ifade eden Raife Erbay, taşkına kanalizasyona atılan atıkların sebep olduğunu belirtti. Uşak Belediyesi tarafından olayın ardından ekiplerin gönderildiğini ve eksiklerin bir bir giderildiğini, evin temizlendiğini kaydeden Erbay, “Taşma tuvalet ve banyodan gerçekleşti. Mutfak ve diğer yerlerde bir sorun yoktu. Bugün temizlik ekipleri gönderildi. Bize Uşak Belediyesi tarafından yardımcı olundu ve herhangi bir sıkıntımız yok. Hepsine teşekkür ediyoruz.” dedi.



Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın geçmiş olsun dileklerini ileten ve son durumu yerinde inceleyen Uşak Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Ünal, dün yaşanan olayın ardından ekiplerin hemen olay yerine geldiklerini ve bugün çalışmaların yapıldığını dile getirdi. Ünal, “Burada yaşayan mağdur vatandaşımızı da evin ihtiyaçları giderilene kadar biz misafir edeceğiz. Belediye Başkanımız Sayın Nurullah Cahan göreve geldiğinde Uşak’ta daha önce hiç uygulanmamış bir uygulama hayata geçirildi. Kendi ihtiyacını karşılayamayan, yaşlı, yardıma muhtaç vatandaşlarımızın daima yanındayız. Şu anda 700’ün üzerinde evimizin her ay düzenli bir şekilde temizliğini yapıyoruz. Bu tarz durumlarda da halkımızın yanındayız. Aksi haberlere yönelik bir şey söylememize gerek olduğunu düşünmüyoruz. Çünkü burada vatandaşlarımız en doğrusunu dile getirdi.” açıklamalarında bulundu.


 
Editör: TE Bilişim