Uşak Öğretmenevi'nin merkezdeki binası dökülüyor! Binayı öğretmenler kullanamıyorlar! Uşak Öğretmenevi'nin merkezdeki binası dökülüyor! Binayı öğretmenler kullanamıyorlar!
    Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın ve Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bayar, kentteki merkez köy ve mahalle muhtarlarıyla, Dikilitaş Mahalle konağında bir araya gelerek karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. 
 



    Dün, akşam yemeğini kentteki muhtarlarla birlikte yiyen Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın ve Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bayar, köy ve mahalle bazındaki talep ve beklentileri dinledi. 


    
    Burada bir konuşma yapan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, mahalle konaklarının ihtiyaç duyulan yeni mahallelere de inşa edileceğini belirterek, yaz dönemine kadar planlama çalışmalarını tamamlayacaklarını söyledi. 



    Dikilitaş mahalle konağının nişan, düğün ve mevlit gibi etkinlikler için kira bedeli alınmadan halka tahsis edildiğini kaydeden Başkan Cahan, "Mahalle konağımızda eğitim bazlı çalışmalar da yapıyoruz. Burada zeka atölyesi, aşçılık kursu, sanatsal faaliyetler ve bir dizi eğitim çalışmamız oluyor. Tüm mahalle muhtarlarımızdan konak yapımına dair talepler almaktayız ve bu yaz dönemine kadar gerekli planlamayı yapıp, diğer mahallelerimize de ihtiyaç oranında bu tip mekanları kazandırmayı düşünüyoruz. Bu konuda muhtarlarımızla önümüzdeki günlerde istişarelerde bulunacağız" dedi. 



MEHMET ÇAKIN: UŞAK'TA 2014'TEN SONRA YAPILMAMIŞ HİZMETLER HAYATA GEÇİRİLDİ

Programda kısa bir konuşma yapan AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın, "Belediyemiz 2014'te işbaşına geldiği günden bu yana Uşak'ta yapılmamış hizmetleri gerçekleştirdi. Bugüne kadar hizmet ve gayretlerinden dolayı tüm belediye çalışanlarına ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Başkanın da ifade ettiği gibi bizler 16 yıldır memlekete hizmet için gecemizi gündüzümüze katarak hizmet ediyoruz. Bundan sonra da istişare ederek memleketimize hizmet için bizim her bir ferdimize yakışır şekilde nasıl iyi hale getirir diye çalışmaya gayret edeceğiz. Buraların tüm Uşak halkına ait olduğunu ve arzu ettiğiniz zaman kullanacağınızı hatırlatıyorum. İnşallah çok daha güzel günlerde, burada güzel zamanlar geçirmeyi diliyorum" ifadelerini kullandı.



AFRİN'DEN GELEN ŞEHİT HABERİ ÜZERİNE HALK OYUNLARI İPTAL EDİLDİ
 İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar ve Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bayar'ın konuşmalarının ardından günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi. Öte yandan programda halk oyunu sergilemesi planlanan Hocalar Köyü ekibi, Afrin'den gelen şehit haberi üzerine programını iptal etti. Program, karşılıklı sohbet şekilde sürdü. 






 
Editör: TE Bilişim