Uşak Karaağaç Mahallesi'nde park halindeki otomobil aniden yandı! Uşak Karaağaç Mahallesi'nde park halindeki otomobil aniden yandı!
Uşak Belediyesi tarafından kurulan kent merkezindeki stantta aşure dağıtım etkinliği düzenledi. 
Aşure dağıtım etkinliğine yoğun ilgi gösteren Uşaklılara, eşi Halime Cahan ve kızı Zeynep ile birlikte aşure ikramında bulunan Başkan Cahan, aynı sofraya oturmak ve aynı lokmayı paylaşmak adına bu tip faaliyetlere önem verdiklerini belirtti.



Alanda bulunan vatandaşlarla dertleşen ve sorunlarını dinleyen Başkan Cahan, "Milli ve manevi günlerimizde birlik ve beraberlik ruhumuz en üst noktalara çıkıyor. Burada da halkımızın yoğun bir ilgisi oldu. Onlarla bir olmak, gönül gönüle vermek bizleri ayrıca mutlu etti. Her görüşten insanımızla, her düşünceden vatandaşımızla bir ve beraberiz" dedi.



Zor dönemlerden geçildiğine vurgu yapan Başkan Cahan, "Rabbim bir daha ümmetimizi böyle fitnelere maruz bırakmasın. Birlik ve beraberliğimiz, kardeşlik ve dostluğumuz daim olsun." Şeklinde konuştu.



Aşure günü dolayısıyla kent merkezinde yapılan etkinliğe Belediye Başkanı Nurullah Cahan ile birlikte İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, Uşak Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Ufuk Uğur ile Hakan Uludağ, Belediye Meclis üyeleri ve daire müdürleri katıldı.
 
Editör: TE Bilişim