Sivaslı Tatar'da kayıp olan Hüseyin Bulkaz cinayete mi kurban gitti? Sivaslı Tatar'da kayıp olan Hüseyin Bulkaz cinayete mi kurban gitti?

Uşak Belediyesi’nin Genç Kuşak Fest adıyla düzenlediği gençlik festivalinin açılışı yapıldı. Uşak Belediyesi önünden Ataparka kadar yürüyüş yapan festival katılımcıları, toplanma alanındaki açılış etkinliklerine katıldı.
Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, yaptığı açılış konuşmasında Uşak’ın ve Uşaklıların her şeyin en iyisine layık olduklarını belirtti. Çakın, Genç Kuşak’ın kuruluş amacını ve diğer faaliyetlerini anlattı. Genç Kuşak’ın şu an emekleyen bir bebek gibi oolduğunu anlatan Başkan Çakın, “Bu festival gibi etkinliklerin çok daha fazlasını Genç Kuşak ile birlikte sizlerle buluşturmaya devam edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın da desteğiyle bizler; Uşak’ı gençlerin sevdiği, gençlere yaşamayı sevdiren bir şehir olması için elimizden geleni yapıyoruz” ifadelerini kullandı.  Öte yandan sosyal medyada faaliyet gösteren Halil Söyletmez bir gösteri yaptı. Karizma Basketbol Show, Rampa Show Paten, Bisiklet Ekibi, Flayboard, Paramotor ve benzeri etkinliklerin ardından Eypio konseri verildi.

Editör: TE Bilişim