Yalım'ın meclis üyesi adayı Kudret Yörük: Şovu bırakın, emekliye 1000 lira sözünüzü tutun Yalım'ın meclis üyesi adayı Kudret Yörük: Şovu bırakın, emekliye 1000 lira sözünüzü tutun
Uşak Belediyesi tarafından kısa bir önce kurulumu tamamlanan ve hizmete açılan yürüyen merdivenli yaya üstgeçitleri, bazı şehir magandaları tarafından sprey boyalarla tahrip edildi. 
Gece geç saatlerde boyandığı tahmin edilen üst geçitlerin halkın ortak malı olduğunu ve bu tip kötü alışkanlıkların tüm topluma zarar verdiğini belirten Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Dayıoğlu, toplumsal duyarlılıkla hareket edilmesini istedi. 
Üstgeçitlerin kurumu için büyük emek verildiğini ve belediyenin masrafa girdiğini söyleyen Mustafa Dayıoğlu, “Halkımıza hizmet için otaya güzel ve kullanım değeri olan bir yapı çıkarıldı. Vatandaşın can ve mal güvenliği için üst geçitleri yaptık ve halkın hizmetine sunduk. Fakat bazı art niyetli kişiler tarafından sprey boyalarla geçitlerimize zarar verildiğini gördük. Geçitler halkın yoğun olarak kullandığı ve kente görsel bir güzellik katan eserlerdir. Bu tip kötü alışkanlıklar halkın ortak kullandığı bir ürüne zarar verir ve görsel güzelliğin de önünü kapatır. Toplum için daha duyarlı davranılmasını istiyoruz. Bu tip durumların tekrar etmemesini temenni ediyoruz” dedi. 
 
Editör: TE Bilişim