Uşak'taki eski Başkan: Borç bu kadar değil, baksınlar yanlış varsa kendimi hapse attırırım Uşak'taki eski Başkan: Borç bu kadar değil, baksınlar yanlış varsa kendimi hapse attırırım

Covid-19 sağlık tedbirleri kapsamındaki çalışmalarını sürdüren Uşak Belediyesi, şehir genelindeki saha çalışmalarına da devam ediyor.

Uşak Belediyesi tarafından kent genelinde kapsamlı ve etkin bir çalışma yürütülüyor. Bir yandan dünyayı etkisi altına alan koronavirüs(Covid-19) pandemisine karşı yoğun bir mesaiharcayan ve önemli tedbirler alan Uşak Belediyesi diğer yandan kentteki hizmetlerini de aksatmadan sürdürüyor.

Kovid-19 sağlık tedbirleri kapsamında, maske ve dezenfektan üretiminden ihtiyaç sahiplerine yönelik ücretsiz gıda kolisine, meyve ve sebze yardımlarına kadar birçok önemli faaliyette bulunan ve halkın takdirini kazanan Uşak Belediyesi, saha çalışmalarına da devam ediyor.

Bu kapsamda çalışmaları yakından takip eden Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, bir çok adrese bizzat giderek yapılanları yerinde gördü.

Başkan Çakın, Nuri Şeker Caddesi’nde yapımı süren yol ve kaldırım çalışmalarının yanı sıra, Fatih Pazar Yeri’ndeki cephe kapama, Şehit Ali Çınar Sokak’taki yol açma ve genişletme, 4. Çevre Sokak’taki yol ve kaldırım onarım çalışmalarını, yeni hal binasında ve Cuma Pazarı’nda yürütülen faaliyetlerin son durumuinceleyerek  bu süreçte çalışmalarını kesintisiz bir şekilde sürdüren ve bu sayede aksaklıkların önüne geçen Belediye personellerine kolaylıklar diledi.

Uşak’ta sürecin her anlamda başarılı bir biçimde yürütüldüğünü vurgulayan Başkan Çakın, insan merkezli projeler yapıldığını aktardı ve vatandaşlara evde kalma çağrısında bulundu.

Başkan Çakın, “Bir kez daha vurgulamak istiyorum. Bizler hem koronavirüs tedbirlerimizle hem de şehrimize değer katacak çalışmalarımızla sahada var olmaya devam edeceğiz. Halkımıza bu süreçte en önemli çağrımızsa evlerinde kalmalarıdır. İnşallah hep birlikte, sabır içerisinde daha güzel günlere kavuşacağız.” dedi.

Editör: TE Bilişim