Uşak Dikendere’deki minik şelale ortadan kalktı Uşak Dikendere’deki minik şelale ortadan kalktı
Uşak Belediyesi daha temiz bir Uşak için Memleketim Uşak projesi kapsamında ikametini Uşak’a aldıran Uşak Üniversitesi İnşaat Mühendisliği öğrencileri ile ele ele vererek, Hacıkadem Mesire Alanı’nı temizledi. Düzenlenen etkinlikte, Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personelleri ve üniversiteliler Türkiye’ye örnek bir çalışma sergiledi.

Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü daha güzel ve daha temiz Uşak için şehrin dört bir yanındaki temizlik çalışmalarına aynı özenle ve titizlikle devam ediyor. Şehir içi temizliğin yanında, Belediyeye başvurarak yardım talep eden ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerine de temizlik hizmeti götüren Temizlik İşleri Müdürlüğü, tüm bu hizmetlerin yanı sıra, bugün düzenlenen temizlik etkinliğiyle tüm Türkiye’ye örnek bir çalışma sergiledi.

Memleketim Uşak Projesi kapsamında ikametini Uşak’a aldıran Uşak Üniversitesi İnşaat Mühendisi Fakültesi öğrencilerinin, sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne yapmış olduğu taleple, temizlik ihtiyacı olan Uşak Kaşbelen Köyü’ne bağlı Hacıkadem Çamlığı’nda temizlik etkinliği gerçekleştirdi. Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün öğrencilere çöp poşetinden, alana servis imkanına kadar gerekli tüm desteklerde bulunduğu etkinlikte, öğrenciler personellerle ortak bir iş birliği ile bölgenin temizliğini tamamladı.  Temizliği tamamlanan alandan bir kamyona yakın çöp toplandı.

‘Uşak bizim memleketimiz, şehrimizi korumalıyız’ anlayışıyla alanda temizlik yapan öğrenciler, projelerini kabul ederek destek veren Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın’a ve Temizlik İşleri Müdürü Fatih Öztürk’e teşekkürlerini sundular.

Öztürk: “Yaşanabilir bir Uşak için, Çok Güzel Bir Çalışma Gerçekleştirdik”

Alanda açıklama yapan Temizlik İşleri Müdürü Fatih Öztürk, kendilerine gelen bu sosyal sorumluluk projesi ile bugün Hacıkadem Mesire Alanı’nda öğrencilerle birlikte temizlik yaptıklarını ve yaşanabilir bir Uşak için böyle projeleri her zaman desteklediklerini belirtti. Düşünceli davranışlarından ve duyarlıklarından dolayı öğrencilere teşekkür eden Öztürk, temiz bir Uşak için çalışmalarında kendilerine desteklerini esirgemeyen Başkan Mehmet Çakın’a teşekkür etti.
Editör: TE Bilişim