Uşak'ta Ramazan ayı içinde litrelerce kaçak alkol yakalandı Uşak'ta Ramazan ayı içinde litrelerce kaçak alkol yakalandı
Uşak Belediyesi, yol asfaltlama, altyapı ve diğer faaliyetler için ekipmanını büyütüyor. Başkan Cahan, bu yıl özellikle yollarla ilgili çalışmanın devam edeceğini ve bu noktada ekipmanı güçlendirdiklerini söyledi... 

USAKPORT.COM// Uşak Belediyesi, önümüzdeki günlerde başlayacağı yol yapım çalışmaları öncesi ekipman eksiklerini giderdi. Son 1 yıl içinde 32 kamyon, 22 iş makinesi, 3 ekskavatörü, 2 asfalt makinesi, 1 asfalt kazıma makinesi, 3 greyder, 2 asfalt silindiri ve 1 vidanjör alan Uşak Belediyesi, yeni aldığı araçlarla ekipmanını güçlendirdi. Yol yapım ve alt yapı çalışmalarında kullanılmak üzere, 2 lastikli ekskavatör, 1 greyder, 1 yükleyici kepçe ve 1 asfalt silindiri alındığını ifade eden Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “İlkbahara girmek üzereyiz ve bu yıl havalar umduğumuz gibi giderse, altyapı ve üstyapı çalışmalarımıza daha erken başlayabiliriz. Bu noktada zamanı daha verimli kullanmak için yeni araçlara ihtiyacımız vardı. Son aldığımız ekipman sayesinde, özellikle yol çalışmalarımızda daha hızlı olacağız” dedi.



KENT BÜYÜDÜKÇE, İHTİYAÇLAR ARTIYOR

Uşak Belediyesi’nin her anlamda yeterli olması gerektiğini ifade eden Başkan Cahan, kentin yapılaşma ve nüfus açısından büyüdüğünü belirtti. Konut alanlarının genişlediğini kaydeden Cahan, “İlimiz, özellikle son 10 yıl içinde ciddi yapılaşma dönemine girdi ve inşa edilen yeni binalar, cadde ve sokakları oluşturdu. İster istemez belediyenin çalışma sahası kendiliğinden genişledi ve iş yükü arttı. Kentin büyümesiyle oluşan ihtiyaçları gidermek için daha fazla ekip ve ekipmana gereksinim duyuldu. Halkın ulaşım, altyapı ve diğer belediye hizmetlerine dayanan ihtiyaçlarını gidermek için 24 saat esasıyla çalışmayı sürdüreceğiz” diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim