Uşak, Eskişehir ve Kütahya gibi illerde artık çarpık kentleşme olmamalı! Uşak, Eskişehir ve Kütahya gibi illerde artık çarpık kentleşme olmamalı!

04.06.2021/// Pandemi nedeniyle, ekonomik anlamda zor günler geçiren müzisyenler için yeni bir proje hazırlayan Uşak Belediyesi, bir süre önce revize edilen Huzurpark’taki amfi tiyatroda, halk konserleri tertip ederek, müzisyenlere ekonomik destek verecek. 


1 Haziran itibariyle, yeniden normalleşmenin başlamasıyla, pandemi döneminden olumsuz etkilenen esnafa yönelik bir dizi çalışma hayata geçiren Uşak Belediyesi, bu kapsamda, müzisyenler için de bir dizi faaliyette bulunacak. Düğün ve nişan gibi etkinliklere katılarak hayatını idame ettiren müzisyenlerin yasaklar nedeniyle, ekonomik anlamda zor günler geçirdi. Müzisyenler için “Uşak’ın Sesleri” isimli çalışmayı hayata geçirmeye karar veren Uşak Belediyesi, buna göre, yaz dönemi boyunca, amfi tiyatroda, kontrollü ve mesafeli bir dizi konser organizasyonu düzenleyecek. Burada Uşak’taki yerel müzisyenler birer konser verecekler ve bu sayede ekonomik anlamda desteklenecekler.

 


Konuyla ilgili Atatürk Kültür Merkezi’nde müzisyenlerle buluşan Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın,  “Uzun bir süredir evlerine kapanan ve tedbirlere uyan kıymetli vatandaşlarımızın sıkıldığını biliyor, bu vesileyle hastalığın üzerimizde bıraktığı ruhsal izleri de silmek istiyoruz. Pandemi sürecinin başında tüm unsurlarıyla yenilediğimiz ve hazır hale getirdiğimiz Huzur Park’taki Açık Hava Tiyatromuz artık özlediğimiz coşkuya ev sahipliği yapacak.  Tamamen ücretsiz olarak düzenleyeceğimiz halk konserleriyle notaların yeniden can, şehrimizin de neşe kazanmasını diliyoruz. Bu proje kapsamında yapılan konserler de canlı olarak sosyal medya hesaplarımız üzerinden halkımızla buluşturulacak. Güzel birlikteliklerin umut dolu yarınlar anlamını taşıdığı düşüncesiyle, katılım sağlayan tüm sanatçılarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.Uşak Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, sürece dair bilgilendirmelerinin ilerleyen süreçlerde yapılacağı belirtildi.
 

Editör: TE Bilişim