Uşak otogarında şehiriçi servisler bir türlü konmadı! Vatandaş gece eve giderken korkuyor! Uşak otogarında şehiriçi servisler bir türlü konmadı! Vatandaş gece eve giderken korkuyor!
 Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, A kadroda bir dizi değişim kararı aldı. Uşak Belediye Başkan Yardımcılıkları görevlerine 2 yeni isim atadıklarını söyleyen Başkan Nurullah Cahan, 24 birim müdürlerinin bazılarını değiştirdiklerini belirterek, “Ekibimizin sürekli taze ve diri olması için değişim yaptık” dedi.

UŞAK BELEDİYESİ’NDE A KADRO DEĞİŞTİ

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde göreve gelen Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, belediye başkan yardımcılıkları ve birim amirliklerinde değişime gitti. Uşak Belediye Başkan Yardımcıları Hakan Uludağ ve Ergün Kırdinli göreve devam ederken, Erol Korkmaz ve Hüseyin Ufuk Uğur da kadroya dahil oldu. Daha önce Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Kudret Aydın, Mezarlıklar Müdürü olurken, bir diğer Başkan Yardımcısı Önder Yıldız da Spor Müdürlüğünün başına getirildi. Uşak Belediyesi’nde başkan yardımcılarıyla birlikte 24 birim müdürlerinden bazılarında değişime gidildi. 

Buna göre yeni Uşak Belediyesi birim müdürleri şu isimlerden oluştu: Özel Kalem Müdürü Seyfullah Furtuna, Yazı İşleri Müdürü Mesut Peker, Mali Hizmetler Müdürü Alim Özcan, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Ercan Yüksel, Fen İşleri Müdürü Mustafa Dayıoğlu, İmar ve Şehircilik Müdürü Serdar Altun, Temizlik İşleri Müdürü İsmail Ünal, İtfaiye Müdürü Nurullah Furuncu, Zabıta Müdürü Serdar Zengin, Hukuk İşleri Müdürü Muammer Akcan, Veterinerlik İşleri Müdürü Zeki Türegün, İşletme ve İştirakler Müdürü Mehmet Ali Demir, Mezarlıklar Müdürü Kudret Aydın, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yusuf Görgülü, Destek Hizmetleri Müdürü Abuzer Akgün, Park ve Bahçeler Müdürü Mustafa Tunay, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Mustafa Us, Ulaşım Hizmetleri Müdürü Kemal Yiğit, Bilgi İşlem Müdürü Fatih Dinç, Teftiş Kurulu Müdürü Mehmet Kovanlık, Muhtarlık İşleri Müdürü Mustafa Us, Spor Müdürü Önder Yıldız, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Işıl Akgün ve Etüt Proje Müdürü İrfan Özkaya.

EKİP SÜREKLİ TAZE OLMALI

Resmi kurumlardaki çalışma prensibinin devamlılık üzerine kurulduğunu anlatan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Yeni görevlendirmeleri, ekibin daha taze ve dinç olması yaptık. Göreve gelen arkadaşlarımızla toplantı yaparak, yapacakları yeni işler ve halkın beklentilerini bire bir aktardık. Yeni başkan yardımcılarımız ve birim müdürlerimiz de buradaki değerlendirmeleri kendi ekip arkadaşlarıyla paylaştılar. Bu noktada, tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” dedi. 

Editör: TE Bilişim