Eşme'de AK Partililer, Vizontele sahnesini aratmadı Eşme'de AK Partililer, Vizontele sahnesini aratmadı
Bu yıl 21. kez kapılarını açan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda - EMİTT (2017) Uşak Valiliği'nin öncülüğünde Zafer Kalkınma Ajansı'nın destekleri ile açılan Uşak standı yerli ve yabancı birçok ziyaretçi tarafından yoğun ilgi gördü. 
 
26 – 29 Ocak 2017 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde, 70.000 m²’lik 12 salonda gerçekleşen fuarda, 80 ülkeden 5.000 kurum ve kuruluş, Dünya’nın ve Türkiye’nin dört bir yanından tatil destinasyonlarını tanıtıldı. 
 
Bu Zafer Kalkınma Ajansı'nın destekleri ile Uşak, Afyonkarahisar, Manisa ve Kütahya İllerinin birlikte yer aldığı fuarda Uşak standını Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı'nın yanı sıra Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yaman, Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım, Siirt Milletvekili Prof. Dr. Yasin Aktay, Uşak Milletvekili Alim Tunç, iş adamları, turizm işletmecileri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş ziyaret etti.
 
Fuarda Uşak’ın kültürel ve tabi güzelliklerini, ekonomik üretimini tanıtmayı hedeflediklerini belirten Vali Ahmet Okur “İlimizi İzmir’de, Ankara’da ve İstanbul’da düzenlenen geniş kapsamlı uluslararası katılıma açık fuarlarda tanıtmaya gayret ediyoruz. İlimiz sanayisi kadar kültürü ve turizmiyle de ön plana çıkarılmaya uygun bir potansiyele sahip. Uşak Valiliği olarak ilimizin yerel aktörlerini ulusal ve uluslararası düzeye taşımak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Amacımız bu tür fuarlara katılarak Uşak’ı gündemde tutup, ilimizin sahip olduğu zenginlikleri hem ulusal hem de uluslararası düzeyde tanıtmaktır” dedi.
Editör: TE Bilişim