Yalım'ın meclis üyesi adayı Kudret Yörük: Şovu bırakın, emekliye 1000 lira sözünüzü tutun Yalım'ın meclis üyesi adayı Kudret Yörük: Şovu bırakın, emekliye 1000 lira sözünüzü tutun
Uşak CHP'de milletvekili sıralaması değişti. Özkan Yalım tekrar birinci sıraya alınırken, İsmet Akın 2 ve Ali Karaoba da 3'üncü sırada yer aldı. Söz konusu durum parti içinde şok etkisi yarattı ve partililer duruma tepki göstermeye başladı..

Konuyla ilgili görüştüğümüz bazı parti üyeleri, "Bizler dün açıklanan listemizi benimsemiştik ve adaylarımızın doğru olduğunu düşünüyorduk. Fakat bugün liste tekrar değişti ve mevcut milletvekili Özkan Yalım birinci sıraya yazıldı. Ne oldu da böyle bir değişiklik yapıldı. Bunun sebebinin açıklanmasını istiyoruz. Parti üyelerimiz bu duruma tepkililer" dedi. 

Bir başka partili ise; "Dün liste belli oldu denildiğinde heyecanlandık, fakat bugün ise bu heyecanımız yok oldu. Moral ve motivasyon bitti ve partililerin bu seçim kampanyasında çalışma şevkleri neredeyse bitti diyebiliriz" ifadelerini kullandı. 

CHP tabanının bu tavrı önümüzdeki günlerde partinin karışık günler yaşacağını gösteriyor. 2 ve 3'üncü sıraya yazılan adayların içinde istifa düşüncesi içinde bulunanların olabileceği ve seçim kampanyasının sönük geçeceği konuşuluyor. 
Editör: TE Bilişim