CHP Uşak İl ve Merkezi İlçe örgütleri, koronavirüs nedeniyle, maddi anlamda zor günler yaşayan vatandaşlara kumanya paketi dağıtarak, destek oldu. 
Tüm dünyayı ve Türkiye’yi etkisi altına alan koronavirüs, bir çok sektörü olumsuz etkiledi ve bazı meslek grupları ve iş kollarında faaliyet gösterenler, iş durdurmak zorunda kaldı. Maddi anlamda gelirleri kesilen ve azalan vatandaşlara destek olmak için CHP Uşak İl ve Merkez ilçe örgütleri, kendi bünyesinde bir çalışma başlattı. Hayırseverlerin ve parti mensuplarının katkılarıyla temin ettikleri kumanya paketlerini, ihtiyaç sahibi olarak belirlenen ailelere teslim ettiler. 
31 Mart 2019 yerel seçimlerinde CHP’den Uşak Belediye Başkanı Asım Kalelioğlu’nun 200 kumanya paketiyle destek verdiği çalışma kapsamında, bugün için 250 aileye yardım eli uzatıldı. CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba ve Merkez İlçe Başkanı Uğur Dümen de, kumanya paketi dağıtımı yapan kadın ve gençlik yöneticilerine ve üyelerine destek verdi. 
    Konuyla ilgili bir açıklama yapan CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba, “Bugün için yaklaşık 250 aileye ulaştık ve imkanlarımız ölçüsünde, ihtiyaç sahiplerine elimizden gelen yardımı yapmaya devam edeceğiz. Bu süreçte emek veren başta Merkez İlçe Başkanımız olmak üzere, gençlik ve kadın kollarımıza teşekkür ediyorum. Paylaşa paylaşa bu zor günleri aşacağız” dedi. 

Özkan Yalım, açıklama yapma gereği duydu! Özkan Yalım, açıklama yapma gereği duydu!

Editör: TE Bilişim