Uşak Belediye Başkan yardımcılarına görevleri verildi! Şanlı, zabıta ve mezarlıklara da bakacak! Uşak Belediye Başkan yardımcılarına görevleri verildi! Şanlı, zabıta ve mezarlıklara da bakacak!
Uşak CHP'nin bir dönem il başkanlığını yapan serbest muhasebeci ve mali müşavir Özdemir Postacı hayata gözlerini yumdu. Renkli kişiliği ve Murat dağına olan merakıyla bilinen, CHP'nin yanı sıra serbest muhasebeciler tarafından da büyük oranda sevilen ve sayılan bir isim olan Özdemir Postacı'nın ölüm haberi, sevenlerini yasa boğdu. Bir dönem Özdemir Postacı ile birlikte siyaset yaptığını ve o dönemde Merkez İlçe Başkanlığı görevini üstlendiğini ifade eden CHP'li İsmail Demirel, acı haberi parti mensupları ve meslektaşlarıyla paylaştı. Yine Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Albayrak da, acı haberle sarsıldıklarını duyurdu.



Uğur Albayrak, bir süredir hastanede tedavi gören Özdemir Postacı için, "Başımız sağolsun, Uşak SMMMO önceki dönemler yönetim kurulu sektreteri meslektaşımız, üstadımız, cumhuriyet sevdalısı, doğa sevdalısı Özdemir Postacı ağabeyimizi kaybetmenin derin acısını yaşıyoruz" dedi. Albayrak, tüm meslektaşlarına başsağlığı diledi. Özdemir Postacı, 2009 yerel seçimlerinde Talat Arca'nın belediye başkan adayı olması nedeniyle boşalttığı CHP Uşak İl Başkanlığına seçilmiş ve bir dönem bu görevi yürütmüştü. Öte yandan kısa bir süre önce de DSP İl Başkanı ve serbest muhasebeci ve mali müşavir Hasan Hüseyin Alcılıoğlu da hayata gözlerini yummuştu.
 

Editör: TE Bilişim