CHP Uşak İl ve ilçe örgütleri, Anneler Günü nedeniyle, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ın anıtına çelenk koydu.

UMPAŞ'tan çıkarılan seramik işçileri 4 yıldır tazminatlarını alamadılar! UMPAŞ'tan çıkarılan seramik işçileri 4 yıldır tazminatlarını alamadılar!

         CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba, Merkez İlçe Başkanı Uğur Dümen, il ve ilçe kadın ve gençlik kolları üyeleriyle birlikte, Zübeyde Hanım’ın büstüne çelenk koyan CHP üyeleri, covid-19 nedeniyle sosyal mesafeye dikkat ettiler ve maskelerini taktılar.

         Tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlayan CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba, “Bizleri hayata bağlayan ve bugünlere getiren değerli annelerimizi, sadece bir gün değil, her gün hatırlayan ve önemseyen bir anlayıştayız. Anneler Günü nedeniyle, ülkemizi ayakta tutan ve kurucusu olan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ın büstüne çelenk koyduk. Zübeyde Hanım, fedakar ve vefakar tüm annelerimizi temsil etmektedir ve O’nun ruhu her zaman için var olmaya devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm annelerimizin günü tebrik ediyoruz” dedi.

         CHP, ANNELERİ EN ÇOK DÜŞÜNEN SİYASİ PARTİ

         CHP’nin anneleri en çok düşünen siyasi parti olduğunu belirten Ali Karaoba, “Parti olarak bugüne kadar annelerimiz için bir çok girişimde bulunduk ve 31 Mart yerel seçimlerinde CHP’nin kazandığı belediyelerde bu konuda bir çok pozitif uygulama başladı. Bugün ülkemizdeki her annenin en büyük kaygısı, ailesinin geçimi ve geleceğidir. Bu noktada aile sigortası kanun teklifini daha önce meclise taşıdık ve bunun hayata geçmesi gerektiğini her dönemde savunduk. Ayrıca CHP’nin 31 Mart ve sonrasında kazandığı büyükşehir belediyelerinde annelerimize yönelik bir çok uygulama hayata geçti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde ulaşım konusunda önemli kolaylıklar sağlandı. CHP’nin bugünkü adımları birer kartopudur ve iktidara geldiğinde giderek büyüyecek ve toplumun her kesimini kapsayacak, düzenlemeler haline gelecektir” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim