Bugün akşam üstü saat 18:00 sıralarında, Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan ve eski sigorta yokuşu olarak adlandırılan bölgede yer alan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Evleri Sitesi’nde yangın çıktı. Uşak Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekiplerinin anında müdahale ettiği yangın, kısa sürede söndürüldü ve binada bulunan 42 çocuk her hangi bir sorun olmadan dışarı çıkarıldı. Dumandan etkilenen yaklaşık 30 çocuk, Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı ve hiçbirinin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Yurtta kalan çocuklar, kurumun diğer binalarına paylaştırıldı ve hasarın giderilmesinin ardından yeniden yuvaya yerleştirilecekleri ifade edildi.  


MİSAFİR KIZLAR BATTANİYE YAKTI İDDİASI
Öte yandan yangının çıkış sebebinin, binada kalan misafir bazı kız çocuklarının battaniye yakması sonucu olduğu öne sürüldü. Konuyla ilgili soruşturma başlatan yetkililer, olayın en kısa sürede netleşeceğini ve tedbirlerin alınacağını dile getirdi. 

Sivaslı Tatar'da kayıp olan Hüseyin Bulkaz cinayete mi kurban gitti? Sivaslı Tatar'da kayıp olan Hüseyin Bulkaz cinayete mi kurban gitti?

Editör: TE Bilişim