Uşak Öğretmenevi'nin merkezdeki binası dökülüyor! Binayı öğretmenler kullanamıyorlar! Uşak Öğretmenevi'nin merkezdeki binası dökülüyor! Binayı öğretmenler kullanamıyorlar!
Uşak Devlet Hastanesi’nde çalışan yaklaşık 100 personel zehirlenme şüphesiyle tedavi altına alındı. Uşak Devlet Hastanesi yetkilileri, söz konusu zehirlenmenin yemekten olup olmadığının henüz belli olmadığını belirtti. Yetkililer, damacana suyunda oluşabilecek bakteriyel bir zehirlenme üzerinde de durduklarını ve şu anda tedavi altına alınanların tamamının her hangi bir sağlık problemi olmadığını ifade etti.

SADECE DİYET YAPAN HASTALARIN YEMEKLERİ FARKLI

Uşak Valiliği’nin konuyla ilgili bir açıklama yapacağını bildiren bir hastane yetkilisi, “Dün öğlen personel yemek yiyor ve bunlar işe sabah gelenler. Mide bulantısı şikayetiyle geliyorlar ve içlerinde yemek yemeyenler de var. Hepsi taburcu olmuş ve düşüncemiz damacana su olabilir. Aynı yemekten yiyen hastalarda yok. Tahlilleri alınmış ve hayati bir tehlike yok. Diyet değilse hastalar aynı yemeği yiyorlar. Şu ana kadar sadece personel var. Net bir zehirlenme diyemiyoruz ve bu konuda tahlil yapılacak” ifadelerini kullandı.
 
Editör: TE Bilişim