Uşak'ta memurlara sendika değiştirten para için imzalar atıldı Uşak'ta memurlara sendika değiştirten para için imzalar atıldı
Uşak,'ta yol kenarında ölü olarak bulunan kadınla ilgili Uşak İl Emniyet Müdürlüğü'nden açıklama yapıldı. Uşak Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, söz konusu olayda hayatını kaybeden kadının 1 yıldır kayıp olduğuna dair bilgilerin doğru olmadığı ifade edildi. Açıklamada, şu hususlara yer verildi: "19 Ekim 2018 tarihinde müşteki (Ö.M.) Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliğimize gelerek, kızı (D.M.)’nin 19 Ekim 2018 tarihinde saat 14:30 sıralarında ikametten ayrıldığı ve evine dönmediğini bildirerek kayıp müracaatında bulunmuştur. Aynı gün Mehmet Akif Ersoy Polis Merkezi Amirliğimize gelen (A.K.) isimli bir şahıs, (S.S.) isimli şahsın evine kiracı olarak taşıdığını, taşınma sırasında bu şahıstan şüphelendiğini bildirerek müracaatta bulunmuştur. Ekiplerimizin yaptığı çalışmada, koli içerisinde bir kadın cesedinin bulunduğu ve bu kadının aynı gün babası tarafından kayıp müracaatında bulunulan (D.M.) isimli şahıs olduğu anlaşılmış ve şüpheli (S.S.) isimli şahıs ikametinde yakalanarak çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanmıştır.
Bu menfur olay bazı haber siteleri ve sosyal medya hesaplarında, gerçek boyutlarının haricinde haber yapılarak, ‘kayıp şahsın bir yıldır arandığı’ belirtilmiş ve kamuoyu nezdinde yanlış bilgilendirme yapılmıştır. Ancak maktulle ilgili bir yıldır kayıp olduğu ve arandığı şeklinde bir durum söz konusu olmayıp; adı geçene ait kayıp müracaatı olayın meydana geldiği gün yapılmıştır". 
Editör: TE Bilişim