Uşak'taki zammın özeti: CHP 1 TL’ye çayın altına gizledi; AK Parti olur verdiği karara karşı çıktı! Uşak'taki zammın özeti: CHP 1 TL’ye çayın altına gizledi; AK Parti olur verdiği karara karşı çıktı!
Türkiye’nin sınır güvenliğini sağlamak, dost ve kardeş bölge halkını PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ’a mensup teröristlerin baskı ve zulmünden kurtarmak amacıyla Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), Suriye'nin kuzeybatısındaki Afrin Bölgesinde yürütülen “Zeytin Dalı” Harekatı’nda  destek olmak amacıyla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şahin Mercan ve 12 antrenör Hatay'ın Reyhanlı ilçesine gitmek üzere yola çıktı. 


 
Müdür Şahin Mercan ve antrenör ekibini, 15 Temmuz Şehitler Meydanında, Vali Salim Demir ve aileleri uğurladı.
 
12 kişilik antrenör ekibiyle beraber sınır hattında ve Afrin'de görev yapan askerlere destek olmak amacıyla Hatay'ın Reyhanlı ilçesine gittiklerini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şahin Mercan, askerlerin kullanımı için 200 adet taşınabilir şarj cihazı ve çeşitli ihtiyaç malzemeleri götürdüklerini kaydetti. 
 
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şahin Mercan ve antrenörlerden Afrinde görev yapan güvenlik güçlerine selamlarını iletmelerini isteyen Vali Salim Demir, “Devletimizin bekası, milletimizin selameti için Afrin’de gerçekleştirilen Zeytin Dalı operasyonunda mücadele eden kahramanlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Dualarımız ve desteğimiz onlarla birlikte, Allah yar ve yardımcıları olsun. Allah kahraman ordumuzu muzaffer etsin. Gazilerimize acil şifalar, şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum" dedi.
 
Editör: TE Bilişim