Ulubey Belediye Başkanı, yararlandığı projenin reklamını yapmış! Ulubey Belediye Başkanı, yararlandığı projenin reklamını yapmış!

    Uşak Belediyesi'nin kent park proje alanında yer alan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü binası için yıkım işlemlerine başlandı. Kısa bir süre önce Kalfa Korusu'nda yer alan sportif tesislerin bulunduğu alandaki yeni binaya taşınan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün faaliyet gösterdiği ve stadyum kavşağında yer alan eski bina yakıma hazır hale getirildi. Yıkım işleminin önümüzdeki günlerde yapılacağı ve ilerleyen dönemde kapalı spor salonunun da yıkılarak çalışma sahasına ek yapılacağı bildirildi. 

    Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kent parkta yıkım çalışmalarının yanı sıra yapım faaliyetlerinin de sürdüğünü dile getirdi. 
    Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün daha önce kullandığı binanın ihtiyaçlara yanıt vermediğini dile getiren Başkan Cahan, "İlimize vizyon ve değer katacak önemli bir projeyi hayata geçiriyoruz. Herkesin hayal olarak gördüğü projemize, önceleri adliye ve meteoroloji merkezi olarak kullanılan binaları yıkarak başladık ve bu çalışmalarımızı bölgedeki okullara yayarak devam ettik. Binaları yıkmaktan ziyade, yerlerine yenilerinin yapımı biraz zaman aldı ve önceleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak kullanılan binamızın da yıkımı için gerekli çalışmaları başlattık. Kısa bir süre sonra ekiplerimiz burada yıkım ve temizlik çalışması yapacaklar. Ardından kent parktaki planlamalar kapsamında, kapalı spor salonunun yıkımı da gerçekleşecek. Böylelikle bölgede Gençlik Merkezi olarak kullanılan binanın önü açılacak ve gençlerimize daha sağlıklı bir ortamda hizmet verecek" dedi. 



ÖĞRETMENEVİ VE YENİ OKUL BİNASI YÜZDE 90 TAMAMLANDI
    Kent parkın Uşak'a yeni binalar kazandırdığını dile getiren Başkan Cahan, "Yeni öğretmenevimizi ve okul binamızı tamamlıyoruz. Bu sayede öğretmenlerimize yeni bir mekan oluşturuyoruz ve ekonomik ömrünü tamamlayan öğretmenevimizi de yeşil alan olarak halkımızın kullanımına açacağız. Şu anda kent park sahasındaki ağaçlandırma ve bitkilendirme faaliyetleri büyük oranda tamamlandı ve peyzaj çalışmaları devam ediyor. Yeni Uşak'ın inşasını ilerleyen günlerde de sürdüreceğiz. Halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun" diye konuştu. 



Editör: TE Bilişim