BBP Uşak Belediye Başkan adayı Mehmet Kahveci, Atapark'ta vatandaş ziyareti yaptı BBP Uşak Belediye Başkan adayı Mehmet Kahveci, Atapark'ta vatandaş ziyareti yaptı

Uşak İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, küresel salgın koronavirüsle mücadele kapsamında, gıda üretimi ve satışı yapan işletmelerde, hijyen denetimi yaptı. Konuyla ilgili Uşak Gıda Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, kentteki esnafın galoş, bone, eldiven ve diğer malzemeleri kullanıp kullanmadığını denetledi. Ayrıca gıda ürünlerinde kullanılan malzemelerin içerikleriyle ilgili de detaylı inceleme yapıldı. Uşak İl Tarım ve Orman Müdürü Ertan Keleş, “Koronavirüs Hastalığının yayılmasının önüne geçilebilmesi için Bakanlığımızın da talimatları gereği; belirlenen gıda işletmelerinde alınması gereken asgari teknik ve hijyenik önlemlere ilişkin İl ve İlçe Müdürlüğümüz personellerince bilgilendirme denetimleri büyük bir titizlikle yapılmaktadır. 
Öncelikle fırın/unlu mamul üreten işletmeler, marketler başta olmak üzere personel hijyeninin sağlanması için koruyucu eldiven, galoş, bone kullanılması, uygun yerlerde el dezenfektanlarının bulundurulması, gıdaların kesinlikle elle temasının önlenmesi, çalışanlar ve müşterilerle sosyal mesafenin korunması vb. konularda bilgilendirme denetimleri devam edecektir. Esnafımızın ve vatandaşlarımızın konuya ilişkin azami hassasiyet göstermeleri küresel hale gelen Koronavirüs salgınının önlenmesi açısından oldukça önemlidir. Gerekli hassasiyeti gösteren tüm işletmelerimize teşekkürlerimizi sunarız” dedi. 

Editör: TE Bilişim