Yalım'ın meclis üyesi adayı Kudret Yörük: Şovu bırakın, emekliye 1000 lira sözünüzü tutun Yalım'ın meclis üyesi adayı Kudret Yörük: Şovu bırakın, emekliye 1000 lira sözünüzü tutun
USAKPORT.COM// Uşak Belediyesi’ne bağlı Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nün geçtiğimiz yıl yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Nurullah Cahan, 13 bin 145 metrelik kanalizasyon hattının altyapıya kazandırıldığını söyledi. Kentteki bazı mahallelerde içme suyu hattıyla ilgili problemler yaşandığını belirten Başkan Cahan, 38 bin 702 metrelik hattın 2015 yılı içinde tamamlandığını ifade ederek, “Belediye olarak altyapıya önem vermemiz gerektiği bilinciyle hareket ediyoruz, bugün yapılan çalışmalar,ileride yaşanacak sorunların önüne geçecek” dedi. 

Altyapı çalışmalarında 2015 yılının verimli geçtiğini ifade eden Başkan Cahan, yıl içinde 13 bin 143 metre kanalizasyon, 38 bin 702 metre içme suyu ve bin 592 yağmur suyu hattının kente kazandırıldığını kaydetti. Yaşanan arızalara ekiplerin gerekli müdahalelerde bulunduğunu belirten Başkan Cahan, 2 bin 199 kanal arıza ve 4 bin 442 içme suyu arızasının giderildiğini anlattı.  580 yeni su bağlantısının gerçekleştiğini  söyleyen Başkan Cahan, “Altyapıyla ilgili geçtiğimiz yıl iyi bir çalışma dönemi geçirdik. İlimizdeki bazı mahallelerimizde içme suyu hatları yenilendi ve daha önce çamaşır makinesi çalıştıramayan kadınlarımız büyük bir dertten kurtuldu. Altyapıyla ilgili faaliyetler yaşanabilir bir kent için önem taşıyor. Bu noktada gecesini gündüzüne katan ekiplerimiz, halkımızın yaşam kalitesi ve gündelik işlerin aksamaması için 24 saat esasıyla çalıştılar. Hepsini tebrik ediyorum” diye konuştu.

                Vatandaşın olası problemlerde kurumla irtibata geçmesini isteyen Başkan Cahan, “Bizim asli görevimiz halkımızın temel sorunlarını çözmek ve yaşanabilir bir kentin oluşmasını sağlamaktır. Bazen bizim de fark etmediğimiz sorunlar olabilir ve bu noktada halkımız bizimle mutlaka iletişime geçmeli. 2016 yılı altyapı çalışmalarının aksamadığı bir dönem olacaktır” ifadesini kullandı. 

Editör: TE Bilişim