Eşme'de AK Partililer, Vizontele sahnesini aratmadı Eşme'de AK Partililer, Vizontele sahnesini aratmadı
Kısa bir süre önce yapımına başlanılan İbrahim Tahtakılıç ve Alparslan Caddelerini birleştiren kavşak çalışması tamamlanarak, döner kavşak olarak hizmete açıldı.  Uşak Belediyesi’nin yaptığı çalışmaların sonunda, Ulubey Yolu’nu ikiye bölen ve tren yolu nedeniyle çelik bariyerlerle kapalı olan İbrahim Tahtakılıç ve Alparslan Caddelerini birleştiren çalışma tamamlandı ve yol vatandaşın kullanımına açıldı.



12 yıldır kanuni engeller nedeniyle kapalı olan yol, yapılan düzenlemeler sonunda döner kavşak olarak kullanılmaya başlandı. Yolun İzmir’den Denizli’ye seyahat edenler için alternatif olacağı belirtildi.  



Yolun açılışı için, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın katıldığı bir tören düzenlendi. Vatandaşların da katıldığı törende bir konuşma yapan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, 12 yıldır yaşanan belirsizliğin sona erdiğini belirterek, “Burası Uşak’ın atardamarlarından bir tanesi. Hemşehrilerimiz bu yolda ciddi problemler yaşıyorlardı. Özellikle karşıdan karşıya geçişte sıkıntıların yanı sıra ulaşım da uzuyordu.



Uşak için bu bölgede ve şehirde yaşayan tüm hemşehrilerimizin yakından bildiği köklü bir sorundu ve biz bugünlere bu köklü sorunları çöze çöze geldik. Çok şükür arkadaşlarımızın gayretleriyle kısa bir sürede estetik bir şekilde çözdük. Şimdi vatandaşlarımız için gayet kullanışlı, trafik ve can güvenliğine uygun bir sistemle çevre düzenini de koruyan bir uygulamayla trafiği açmanın mutluluğunu yaşıyoruz.



Emeği geçen tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Yolumuz şimdiden hayırlı uğurlu olsun, Rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin, kaza bela vermesin ” dedi. Öte yandan Başkan Cahan, kavşaktan kendi kullandığı makam aracıyla geçerek açılışı gerçekleştirdi.



Editör: TE Bilişim