USAKPORT.COM // Uşak Belediyesi, kentteki trafik akışıyla ilgili yeni bir düzenleme yapıyor. Araç ve yaylar açısından zaman zaman büyük sıkıntılara neden olan Fatih Caddesi’nde, trafik tek yönden akacak. Konuyla ilgili Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, gerekli ön hazırlığı yaptıklarını belirterek, “Fatih Caddesi’nin Özel İdare kavşağında yoğun bir trafik sıkışıklığı yaşanıyor ve özellikle yayalar açısından ciddi sıkıntılar ortaya çıkıyor. Bu noktada ekiplerimiz kavşak noktasında kaldırımları genişletecek ve araç trafiği tek yön olarak akacak. Trafik kargaşası çözülecek, yayalar ve sürücüler rahat bir nefes alacak” dedi.

UŞAK BELEDİYESİ EKİPLERİ, FATİH CADDESİ’NDE KAVŞAK DÜZENLEMESİ YAPACAK

İsmetpaşa Caddesi ve Fatih Caddesi’nin kesiştiği Özel İdare kavşağındaki trafik sorununun çözümü için çalışma başlatılıyor. Yarın kaldırım genişletme ve yön ayarlarının yapılacağı kavşağında, ön inceleme yapıldı. Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Ergün Kırdinli ve Fen İşleri Müdürü Mustafa Dayıoğlu, bölgedeki çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulundu. Yapılacak faaliyetlerle ilgili son talimatlar verilirken, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan da, kısa bir açıklama yaptı. Caddedeki araç ve yaya trafiğinin en sıkıntılı noktasının Özel İdare kavşağı olduğunu ifade eden Cahan, “Göreve geldiğimizde, yeni Uşak sloganıyla yola çıktık ve trafikle ilgili kalıcı tedbirler alacağımızı hep dile getirdik.  Yayalarımız için sürekli eziyet haline gelen ve araç sürücüleriyle zaman zaman sert tartışmalara neden olan Özel İdare kavşağında yeni bir düzenleme yapacağız. Trafik tek yönden akacak ve yayalarımız rahat bir nefes alacak” dedi.

BBP Uşak Belediye Başkan adayı Mehmet Kahveci, Atapark'ta vatandaş ziyareti yaptı BBP Uşak Belediye Başkan adayı Mehmet Kahveci, Atapark'ta vatandaş ziyareti yaptı

 

Editör: TE Bilişim