Uşak Dikendere’deki minik şelale ortadan kalktı Uşak Dikendere’deki minik şelale ortadan kalktı
Yapımı tamamlanan yeni Uşak İl Emniyet Müdürlüğü binasında incelemeler yaptılar
Uşak Valisi Salim Demir, AK Parti Uşak Milletvekilleri Mehmet Altay ve İsmail Güneş, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bayar, inşaatı tamamlanan ve önümüzdeki günlerde hizmet verecek olan yeni il emniyet müdürlüğü hizmet binasında incelemelerde bulundu. 



    Adliye binasının bulunduğu bölgeye inşa edilen yeni Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası, bodrum ve zemin haricinde 3 kattan oluştu ve toplamda 17 bin 588 metrekarelik bir alanı kapsadı. Yeni hizmet binası, kapalı ve açık otopark, sosyal kullanım alanı, spor aktivitesi bölümü, toplantı ve konferans salonları, standartlara uygun nezarethane, avukat görüşme odaları, vatandaş giriş ve çıkış kontrol sistemleri ve görevlilerin hizmet sahalarını kapsayacak şekilde tasarlandı.



245 kişilik konferans salonu ile polis ekiplerinin kendi içindeki eğitim ve diğer etkinliklerini, başka bir alana ihtiyaç olmadan yapacağı ifade edildi. Personel için yemekhane, kütüphane ve kantinin de düşünüldüğü bina, merkezi ısıtma ve soğutma sistemiyle havalandırılacak ve 9 asansörüyle hizmet verecek. 


Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Uşak Valisi Salim Demir, Milletvekilleri Mehmet Altay ve İsmail Güneş ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bayar, yetkililerden binanın kullanımı hakkında detaylı bilgiler aldılar. Uşak Milletvekili Mehmet Altay, “Binamızın tamamlanması için yoğun bir emek ve özveri ortaya kondu. Bürokratlar ve siyasiler olarak ortak akılla hareket ederek ilimize böyle bir yatırımın yapılmasını sağladık. Yakın bir zamanda bina tam anlamıyla teslim edilecek ve polis ekiplerimiz burada hizmet vermeye başlayacaklar” dedi.



Uşak Milletvekili İsmail Güneş de, “Polisimiz bizim gözbebeğimizdir ve güvenliğimiz için olmazsa olmazdır. Onların daha elverişli koşullarda hizmet vermesi demek, toplumsal güvenlik için daha yararlı olacaktır. Yeni hizmet binamızın hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi. 


 
Editör: TE Bilişim