Mehmet Çakın: Uşaklı vatandaş, sosyal tesislerimizden memnun ve bu çalışma sistemi devam edecek Mehmet Çakın: Uşaklı vatandaş, sosyal tesislerimizden memnun ve bu çalışma sistemi devam edecek
TSK’nın Fırat’ın doğusunda yer alan terör örgütleri PKK/PYD/YPG ve DEAŞ’ın varlığını sonlandırmak için başlattığı Barış Pınarı Harekatı’na, Uşak İl Genel Meclisi de destek verdi.

AK Parti, CHP ve İYİ Parti’nin gruplarının yer aldığı Uşak İl Genel Meclisi, özel oturum için Nuri Demir’in başkanlığında toplandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından bir açıklama yapan Uşak İl Genel Meclisi Başkanı Nuri Demir, “Bizde acı, sevgi ve vicdan birdir ve bu cephe bu şekilde asla yıkılmaz. Biz bir ve beraber olduğumuz müddetçe cihan yıkılsa ve cihan üstümüze gelse hiçbir zaman bu cepheyi sarsamaz. Aziz milletimizden aldığı gücü yüce Türk ordumuz cesaret ve başarıyla ortaya koydu ve operasyon müspet meyvelerini almaya başladı. Her zaman olduğu gibi bundan sonra da aziz Milletimiz bu doğrultuda bir araya gelecek ve her türlü fedakarlığı yapacaktır” dedi. 

Nuri Demir’in konuşmasının ardından AK Parti, CHP ve İYİ Partili Grup Başkanvekilleri de birer açıklama yaptı. Programın sonunda, Nuri Demir tarafından tüm partiler adına ortak bildiri okundu ve asker selamıyla fotoğraf çekildi. 

OTURUM ÜCRETİ ALINMADI
Öte yandan Uşak İl Genel Meclisi üyeleri, söz konusu özel oturum için her hangi bir oturum bedeli veya huzur hakkı almadıklarına dair evraklara imza attılar. 

Editör: TE Bilişim