Mehmet Çakın: Uşaklı vatandaş, sosyal tesislerimizden memnun ve bu çalışma sistemi devam edecek Mehmet Çakın: Uşaklı vatandaş, sosyal tesislerimizden memnun ve bu çalışma sistemi devam edecek
Uşak Üniversitesi yöneticileri, öğretim üyeleri, öğrencileri ve sivil toplum kuruluşu üyeleri Afrin operasyonuna destek olmak ve dua etmek için sabah namazında bir araya geldi. 
Burada konuşan Uşak Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Hüseyin Yaşar ;" Devletimizin, milletimizin her adımında biz dualarımızla, arzularımızla, niyetlerimizle, çalışmalarımızla beraber olacağız" dedi. 
Uşak Üniversitesi İslami İlimler Fakültesinin organize ettiği etkinlik Yücetepe Camii'nde gerçekleşti. Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda sabah namazının ardından Uşak Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Hüseyin Yaşar cemaate hitap etti. Sohbetinde şehitten ve şehitlik mertebesinin yüceliğinden bahseden Dekan Yaşar; " Şükürler olsun ki bu millet, bu memleket şehitlerini vermeye devam ediyor. Şükürler olsun ki Kur'an'ı için, ezanı için, camisi için, bayrağı için, vatanı için, tüm kutsal değerleri için kendini feda edebilecek evlatlarımız var. Sizin büyütüp beslediğiniz dualarla gönderdiğiniz, ellerine kınalar yaktığınız kınalı kuzularımız var, Allah sizden razı olsun, Allah şehitlerimizden razı olsun, Allah bu ümmeti daim kılsın" dedi. 
Sohbet sonrasında hep birlikte edilen duanın ardından cami avlusunda tarhana çorbası ikram edildi. Buradan İhlas Haber Ajansı Muhabirine açıklamalarda bulunan Dekan Yaşar tüm cephelerde savaşan askerlerimize manevi destek vermek ve dua maksadıyla sabah namazında bir araya geldiklerini söyledi. Dekan Yaşar; " Üniversitemiz Genel Sekreter Vekili, Rektör Yardımcımız ve diğer hocalarımız geldiler bu duaya katıldılar. Üniversitemizin milletiyle beraber olduğunu, vatandaşla beraber olduğunu fiilen ispat etmişlerdir. Bundan sonra bu faaliyetlerimiz devam edecek. İnşallah devletimizin, milletimizin her adımında biz dualarımızla, arzularımızla, niyetlerimizle, çalışmalarımızla beraber olacağız. İnşallah bu bayrak inmeyecek, bu Kur'an bizi ve insanlığı aydınlatmaya devam edecek, bize düşen görevi de inşallah yapmaya devam edeceğiz. Biz bu gün Afrin operasyonuna destek vermek için bir araya geldik ama sadece bu değil İslam dünyasındaki tüm kanayan yaraların yanındayız, onlara dua ediyoruz ama öncelikle kendi sınırlarımız bizim için çok önemli elbette varlığımızın devam ettirilmesi için, Afrin başta olmak üzere Türkiye'nin tüm sınırlarında nöbet tutan, bu ülkeyi bu vatanı koruyan askerlerimize dua ediyoruz. Allah onların kılıcını keskin, yüreklerini cesaretli eylesin." şeklinde konuştu. 
Editör: TE Bilişim