Uşak Müftülüğü'nden emekli Mustafa Vural geçirdiği kaza sonucu yaşamını yitirdi Uşak Müftülüğü'nden emekli Mustafa Vural geçirdiği kaza sonucu yaşamını yitirdi

Uşak Belediyesi ve İl Özel İdare ortaklığında gerçekleştirilen köy yolu yapım çalışması kapsamında, Kaşbelen köyünün yolu asfaltla kaplandı. Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, AK Parti Uşak İl Başkanı Servet Kuş, UTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Çümen ve Kaşbelen Köyü Muhtarı Hasan Acar’ın köy yolu incelemesi hakkında, usak.bel.tr adresi kanalıyla basına ve kamuoyuna bir açıklama yapıldı.



Resmi internet sitesi kanalıyla açıklama yapan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, toplam 5 kilometrelik yolda asfalt serimi yapıldığını belirtti. Kısa bir süre önce İlyaslı köyünün yollarını tamamladıklarını kaydeden Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, önümüzdeki günlerde Hacıkadem köy yolunun asfaltla kaplanacağını belirtti.  



Cahan, ayrıca Kaşbelen köyünde bulunan 230 öğrenci için saat başı minibüs talebini değerlendireceklerini ve konuyu esnafla görüşeceğini söyledi.



Öte yandan AK Parti Uşak İl Başkanı Servet Kuş, da köy yollarının ulaşım açısından elverişli ve daha kullanışlı hale geldiğini kaydetti. İnceleme gezisinin ardından hatıra fotoğrafı çektirildi.

Editör: TE Bilişim