Uşak Öğretmenevi'nin merkezdeki binası dökülüyor! Binayı öğretmenler kullanamıyorlar! Uşak Öğretmenevi'nin merkezdeki binası dökülüyor! Binayı öğretmenler kullanamıyorlar!
Hitit Seramik Yönetim Kurulu Başkanı İş adamı İbrahim Hızal hayata gözlerini yumdu. 58 yaşında olan İbrahim Hızal, uzun zamandan beri tadavi görüyordu.  Uşak İş Dünyası aldığı haber ile büyük üzüntü yaşadı. Uşak OSB'de faaliyet gösteren Hitit Seramik'in Yönetim Kurulu Başknaı İbrahim Hızal uzun süredir verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. Haber iş dünyasında üzüntüyle karşılandı. İbrahim Hızal'ın cenazesi bugün İstanbul Teşkiviye Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Kilyos Mezarlığı'na defnedilecek.

İBRAHİM HIZAL KİMDİR?
1959 yılında Ankara’da doğdu, 1966-78 yılları arasında TED Ankara Koleji’nden mezun oldu. 1980 yılında Hızal A.Ş. ile çalışma hayatına adım atan İbrahim HIZAL, inşaat malzemeleri ithalatı ve ihracı ile iç pazar satış ve dağıtım organizasyonları faaliyetlerinde bulundu. 1985 yılında Hızal İnşaat Şirketini kurdu. Üniversite ve toplu konut, inşaatlarını devam ettirirken, 1989 yılında Hitit Seramik A.Ş. nin kurulmasıyla sanayi ve üretime başladı.
Yurt İçi ve Yurt Dışı tüm sanayi ve ticari şirketlerin kuruluşundan bu yana Murahhas Aza ve Yönetim Kurulu Başkanı vazifelerini devam ettirdi. 
Hızal Evli ve 3 çocuk babasıydı.

 
Editör: TE Bilişim