Uşak Belediyesi ekipleri, hastaneye ulaşımı rahat ve hızlı bir şekilde sağlayacak olan  İstiklal Caddesi'ni büyük ölçüde yapılandırdı. Az bir mesafe kalmasına rağmen sürücülerin şu anda dahi yoğun bir şekilde tercih ettiği caddenin kısa süre içinde tamamlanacağını belirten Cahan, “Uşak halkına verdiğimiz en önemli söz, hizmette eşitlik prensibine uymaktı. Bu nedenle işlek olsun veya olmasın her  noktaya yatırım yapılması taraftarıyız. Zengin mahallesi veya fakir mahallesi gibi ifadeler, bizim lügatimizde yer almaz" dedi.... 

Geçen yıl Zübeyde Hanım, Nuri Şeker ve Fatih Caddesi gibi işlek ve göz önünde olan noktalarda asfaltlama, bordür ve kaldırım çalışması yapan Uşak Belediyesi ekipleri, bu yıl kent merkezinden uzak noktalara ağırlık vermeye başladı.

Kısa bir süre önce Dikilitaş ve Karaağaç Mahallesi’ndeki asfalt ve kaldırım çalışmalarını büyük oranda tamamlayan Uşak Belediyesi ekipleri, Uşak Devlet Hastanesi’ne ulaşımı daha kolay hale getirecek olan İstiklal Caddesi’ndeki çalışmaları büyük ölçüde tamamladı.


Şu anda cadde üzerindeki asfalt kaplama , kaldırım döşeme ve refüjlere aydınlatma direklerinin yerleştirilmesi faaliyetleri devam ediyor.

Uşak otogarında şehiriçi servisler bir türlü konmadı! Vatandaş gece eve giderken korkuyor! Uşak otogarında şehiriçi servisler bir türlü konmadı! Vatandaş gece eve giderken korkuyor!

Caddenin Çivril yolu üzerindeki başlangıç kısmında kavşak sinyalizasyonunun tamamlandığını ifade eden Başkan Nurullah Cahan, caddenin görsel açıdan da tam not alması için uğraşıldığını söyledi.


Cahan, “Uşak Belediyesi’ne bağlı ekipler, şu anda kentin değişik noktalarında çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda yapılan faaliyetleri her gün inceliyor ve beklenen süreden önce tamamlanması için elimizden gelen gayreti ortaya koyuyoruz. Bu noktada İstiklal Caddesindeki hummalı çalışma sürüyor ve çok az bir mesafemiz kaldı. Caddemiz tamamlanan kısımlarıyla şu anda trafiğe açık ve bu haliyle dahi sürücülerimize alternatif sunmuş durumda. Ayrıca görsellik noktasında da caddemizi ilgi çekici hale getireceğiz” dedi.


ZENGİN VEYA FAKİR MAHALLESİ GİBİ İFADELER BİZİM LÜGATİMİZDE YER ALMAZ

30 Mart 2014 seçimlerinden önce hizmetleri bütün kente eşit bir şekilde yayma sözü verdiğini hatırlatan Başkan Cahan, “Uşak halkına verdiğimiz en önemli söz, hizmette eşitlik prensibine uymaktı. Bu nedenle işlek olsun veya olmasın her  noktaya yatırım yapılması taraftarıyız. Zengin mahallesi veya fakir mahallesi gibi ifadeler, bizim lügatimizde yer almaz. Uşak Belediyesi’nin kaynaklarını israf etmeden, tüm vatandaşlara eşit bir şekilde hizmet olarak sunacağız” diye konuştu. 


Editör: TE Bilişim