İYİ Parti Uşak Belediye Meclisi Grubu, Uşak Belediyesi tarafından satışa çıkarılan Şelale Kafe alanıyla ilgili bir açıklama yaptı.  Grup adına açıklamayı İYİ Partili Uşak Belediye Meclis Üyesi Yasin Yavuz yaparken, alanın satışının durdurulması talebi dile getirildi. Burada gazetecilere açıklama yapan Yasin Yavuz, “Başkan aşağı yenilenen ve Uşaklının sosyal tesis anlamında kullanımı için açılması beklenen Şelale Restoran ve Kafe’deyiz. Burası yenilendi ve masraf yapıldı. Biz bu mekanın açılmasını bekliyorduk, fakat belediye burasıyla ilgili bir satış kararı aldı ve bunu ilan etti. Bizler İYİ Parti Uşak Belediye Meclisi üyeleri olarak buna karşı çıkıyoruz. Burası bir kamu alanıdır ve belediyenin başlıca göre vatandaşa kamu hizmeti vermektir. Vatandaşlarımız bu alanda daha uygun fiyata hizmet almalıydı. Bu alanın rant unsuru olarak görülmesi doğru değil” dedi.
“Bu alanın amacı halka ucuz hizmet içindir ve kentte sosyal tesis eksikliği var” diyen Yavuz, şöyle söyledi: “Belediyenin 2 tane tesisi var ve bunlardan biri belediyenin borcu ödensin diye paraya çevrilmemeli. Burası yerine konacak bir arsa değil. Burası Uşak halkının yeri ve belediyenin en başta görevi olan kamu hizmetini yerine getirebileceği bir yer. Bu alanla ilgili daha önce Meclis’te konuyu gündeme getirdik ve burası birden satışa çıktı.” Öte yandan İYİ Parti Grubu, konuyu Uşak Belediye Meclisi’nde de gündeme getirdi.

Yalım'ın meclis üyesi adayı Kudret Yörük: Şovu bırakın, emekliye 1000 lira sözünüzü tutun Yalım'ın meclis üyesi adayı Kudret Yörük: Şovu bırakın, emekliye 1000 lira sözünüzü tutun

Editör: TE Bilişim